Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului

Primăria Hunedoara a anunţat că va primi sprijin de la reprezentanţi oraşului Kiahua, din provincia chineză Zhejiang, cu care municipiul Hunedoara este înfrăţit din 2014.

Potrivit Primăriei Hunedoara, în urma unei solicitări adresate de primarul Dan Bobouţanu, administraţia din Kaihua va trimite către Hunedoara 20 de mii de măşti chirurgicale, 10 mii de perechi de mănuşi chirurgicale şi 100 de costume de protecţie, pentru a putea acoperi nevoia urgentă de a preveni şi controla epidemia.

Primăria a publicat conţinutul scrisorii pe care ar fi primit-o din partea primarului oraşului Kaihua.

„În ultima perioadă, epidemia de Covid-19 a luat amploare în România. Hunedoara trebuie să facă faţă pericolului care a cauzat atâtea neplăceri tuturor cetăţenilor. Fiind înfrăţiţi cu Hunedoara, înţelegem situaţia şi provocările pe care le întâmpinaţi. Ne exprimăm regretul şi vă asigurăm de tot sprijinul nostru, pe dvs. şi pe toţi cetăţenii municipiului Hunedoara.

Hunedoara trebuie să facă faţă pericolului care a cauzat atâtea neplăceri tuturor cetăţenilor. Fiind înfrăţiţi cu Hunedoara, înţelegem situaţia şi provocările pe care le întâmpinaţi. Ne exprimăm regretul şi vă asigurăm de tot sprijinul nostru, pe dvs. şi pe toţi cetăţenii municipiului Hunedoara.

Epidemia nu are graniţe. Este inamicul comun al întregii omeniri. De aici, în numele locuitorilor oraşului Kaihua, vă doresc atât dvs., cât şi cetăţenilor municipiului Hunedoara, multă sănătate. Totodată, sper ca România şi întreaga lume să treacă cu bine cât mai repede peste această epidemie. Suntem gata să vă împărtăşim din experienţa noastră privind lupta pentru combaterea epidemiei. Ţinând cont de posibilităţile noastre, vă vom sprijini cu următoarele echipamente medicale: 20.000 de măşti chirurgicale, 10.000 de perechi de mănuşi chirurgicale şi 100 de costume de protecţie, pentru a putea acoperi nevoia urgentă de a preveni şi controla epidemia. Haideţi să ne ajutăm reciproc pentru a ne proteja comunităţile şi viitorul întregii omeniri! Ne dorim ca epidemia să ia sfârşit cât mai curând posibil în întreaga lume şi sperăm ca prietenia şi relaţia de colaborare dintre oraşele Hunedoara şi Kaihua să continue. Cu stimă, Lu XiaGuang, primarul oraşului Kaihua”, se arată în informarea publicată de Primmăria Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere