Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului

Primăria Hunedoara a anunţat că va primi sprijin de la reprezentanţi oraşului Kiahua, din provincia chineză Zhejiang, cu care municipiul Hunedoara este înfrăţit din 2014.

Potrivit Primăriei Hunedoara, în urma unei solicitări adresate de primarul Dan Bobouţanu, administraţia din Kaihua va trimite către Hunedoara 20 de mii de măşti chirurgicale, 10 mii de perechi de mănuşi chirurgicale şi 100 de costume de protecţie, pentru a putea acoperi nevoia urgentă de a preveni şi controla epidemia.

Primăria a publicat conţinutul scrisorii pe care ar fi primit-o din partea primarului oraşului Kaihua.

„În ultima perioadă, epidemia de Covid-19 a luat amploare în România. Hunedoara trebuie să facă faţă pericolului care a cauzat atâtea neplăceri tuturor cetăţenilor. Fiind înfrăţiţi cu Hunedoara, înţelegem situaţia şi provocările pe care le întâmpinaţi. Ne exprimăm regretul şi vă asigurăm de tot sprijinul nostru, pe dvs. şi pe toţi cetăţenii municipiului Hunedoara.

Hunedoara trebuie să facă faţă pericolului care a cauzat atâtea neplăceri tuturor cetăţenilor. Fiind înfrăţiţi cu Hunedoara, înţelegem situaţia şi provocările pe care le întâmpinaţi. Ne exprimăm regretul şi vă asigurăm de tot sprijinul nostru, pe dvs. şi pe toţi cetăţenii municipiului Hunedoara.

Epidemia nu are graniţe. Este inamicul comun al întregii omeniri. De aici, în numele locuitorilor oraşului Kaihua, vă doresc atât dvs., cât şi cetăţenilor municipiului Hunedoara, multă sănătate. Totodată, sper ca România şi întreaga lume să treacă cu bine cât mai repede peste această epidemie. Suntem gata să vă împărtăşim din experienţa noastră privind lupta pentru combaterea epidemiei. Ţinând cont de posibilităţile noastre, vă vom sprijini cu următoarele echipamente medicale: 20.000 de măşti chirurgicale, 10.000 de perechi de mănuşi chirurgicale şi 100 de costume de protecţie, pentru a putea acoperi nevoia urgentă de a preveni şi controla epidemia. Haideţi să ne ajutăm reciproc pentru a ne proteja comunităţile şi viitorul întregii omeniri! Ne dorim ca epidemia să ia sfârşit cât mai curând posibil în întreaga lume şi sperăm ca prietenia şi relaţia de colaborare dintre oraşele Hunedoara şi Kaihua să continue. Cu stimă, Lu XiaGuang, primarul oraşului Kaihua”, se arată în informarea publicată de Primmăria Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical