Primăria Deva susține performanța

Florentina Marincu Iuşco, atletă de la CNS Cetate Deva, a cucerit titlul de campioană naţională la săritura în lungime, la Campionatul Naţional Universitar, desfășurat în 26-27 ianuarie 2019  la Bacău.

Sportiva pregătită de antrenorul Nicolae Alexe a reușit să obțină o bună performanță la săritura în lungime cu 6,34 m, confirmând încă o dată valoarea sportului devean.

 

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Deva au susținut încă de anul trecut performanța în atletism a sportivei Florentina Marincu Iuşco și a antrenorului acesteia prof. Nicolae Alexe, sprijin care continuă și în 2019.

 

Prin HCL nr.320/2018 a fost aprobată suma de 300.000 lei din bugetul local, pentru perioada 1 septembrie 2018-31 august 2019, în vederea  asigurării condițiilor de pregătire și participare a sportivei la competițiile oficiale ale Federației Române de Atletism.

Banii alocați de la bugetul local al municipiului Deva sunt folosiți pentru cheltuieli de cazare, masă, transport, taxe de participare la competiții, echipamente și materiale sportive, taxe/vize medicale, indemnizații, alimentație de efort etc.

 

Printre obiectivele asumate de sportivă și antrenor în anul competițional 2018-2019 s-a aflat și clasarea pe locurile I-III la competițiile prevăzute în calendarul oficial al  Federației Române de Atletism.

 

Sportiva Florentina Marincu Iuşco a confirmat încă o dată înalta performanță, prin titlul de campioană naţională la săritura în lungime dobândit recent la Bacău.

 

Prin rezultatele sale remarcabile obținute la diverse competiții de gen, sportiva promovează imaginea Devei atât în țară cât și în străinătate.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie