Primăria Deva susține performanța

Florentina Marincu Iuşco, atletă de la CNS Cetate Deva, a cucerit titlul de campioană naţională la săritura în lungime, la Campionatul Naţional Universitar, desfășurat în 26-27 ianuarie 2019  la Bacău.

Sportiva pregătită de antrenorul Nicolae Alexe a reușit să obțină o bună performanță la săritura în lungime cu 6,34 m, confirmând încă o dată valoarea sportului devean.

 

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Deva au susținut încă de anul trecut performanța în atletism a sportivei Florentina Marincu Iuşco și a antrenorului acesteia prof. Nicolae Alexe, sprijin care continuă și în 2019.

 

Prin HCL nr.320/2018 a fost aprobată suma de 300.000 lei din bugetul local, pentru perioada 1 septembrie 2018-31 august 2019, în vederea  asigurării condițiilor de pregătire și participare a sportivei la competițiile oficiale ale Federației Române de Atletism.

Banii alocați de la bugetul local al municipiului Deva sunt folosiți pentru cheltuieli de cazare, masă, transport, taxe de participare la competiții, echipamente și materiale sportive, taxe/vize medicale, indemnizații, alimentație de efort etc.

 

Printre obiectivele asumate de sportivă și antrenor în anul competițional 2018-2019 s-a aflat și clasarea pe locurile I-III la competițiile prevăzute în calendarul oficial al  Federației Române de Atletism.

 

Sportiva Florentina Marincu Iuşco a confirmat încă o dată înalta performanță, prin titlul de campioană naţională la săritura în lungime dobândit recent la Bacău.

 

Prin rezultatele sale remarcabile obținute la diverse competiții de gen, sportiva promovează imaginea Devei atât în țară cât și în străinătate.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         CJ Hunedoara: „Primăria Șoimuș este obligată să asigure un trafic sigur pe drumurile județene aflate în administrare temporară”         Masivul Parâng. Șantierul drumului județean 709F inspectat de reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara         LA TRÂNTĂ CU COVID 19. Luptătorii deveni așteaptă reluarea competițiilor         Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”