Primăria Deva susține financiar ”Excelența în educație”!

Primăria Municipiului Deva a plătit, miercuri, 12 februarie 2020, către Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara suma de 21.600 de lei, pentru organizarea Olimpiadei Naționale de Matematică pentru școlile/secțiile cu predare în limba maghiară, care se desfășoară în perioada 11-16 februarie 2020, la Liceul Teoretic ”Teglas Gabor” din Deva.

Suma este alocată de la bugetul local și a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 9/2020 privind participarea municipalității, în calitate de coorganizator, alături de Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, la evenimentul ”Excelența în educație”, ediția a IV-a, care are loc în perioada februarie–aprilie 2020, la patru unități de învățământ preuniversitar din Deva.

În cadrul aceluiași eveniment, primăria Municipiului Deva va susține și desfășurarea Concursului Național ”Călătoria mea multiculturală” (19-21 martie 2020), Olimpiadei Naționale de Științe Socio-Umane (6-10 aprilie 2020) și Olimpiadei Naționale Corale (13-15 aprilie 2020).

Contribuția totală a municipalității la organizarea și desfășurarea ediției din acest an a evenimentului ”Excelența în educație” se ridică la 97.373 de lei.

La Olimpiada Națională de Matematică pentru școlile/secțiile cu predare în limba maghiară participă 312 elevi din toată țara.

 

Nicolae-Florin OANCEA,

Primarul Municipiului Deva

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici