Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice

Primăria Municipiului Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice care predau la școlile din oraș

Primăria Municipiului Deva a virat astăzi, 22 mai 2019, suma de 23.152,00 lei, reprezentând decontarea pentru luna aprilie a.c. a cheltuielilor cu naveta pentru cadrele didactice și personalul didactic auxiliar de la unitățile de învățământ de stat din orașul nostru. Plata a fost făcută conform Legii Educației Naționale nr.1/2011.

Este vorba despre sumele solicitate de conducerea unităților de învățământ pentru un număr de 109 cadre didactice de la școli și grădinițe din municipiul Deva: Școala Gimnazială ,,Andrei Șaguna”, Liceul Tehnologic ,,Grigore Moisil”, Liceul de Arte ,,Sigismund Toduță”, Colegiul Național Pedagogic ,,Regina Maria”, Colegiul Național ,,Decebal” Deva, Liceul Teoretic ,,Teglas Gabor”, Liceul Tehnologic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu”, Liceul Tehnologic ,,Transilvania”, Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” și Grădinița cu Program Prelungit nr.7.

De la începutul anului 2019 și până acum, Primăria Municipiului Deva a plătit 155.593,00 lei, bani destinați transportului cadrelor didactice și personalului auxiliar care nu dispun de locuință în Deva și care fac naveta din localitatea de domiciliu la unitățile de învățământ de pe raza municipiului nostru.

Nicolae-Florin OANCEA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Operațiune DIICOT în Deva: „Arestare în direct”         Ecologizare cu liceenii voluntari în Parcul Dendrologic din Simeria         Un hunedorean, pe podium la Campionatele europene de Karate         Cum arată autostrada Lugoj – Deva, cu o lună înainte de deschidere         Sărbătoare la Mănăstirea Prislop         Accident rutier grav. Șoseaua devastată a Lacului Cinciș face victime         Cele mai recente imagini de pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Vestea mult așteptată de hunedoreni. A intrat în șantier drumul județean Hunedoara – Călan         Carmen Hărău, senator PNL: “Va cădea guvernul Dăncilă?”         WINKLER DESPRE PRIORITĂȚILE PPE. Finanțarea corespunzătoare a Politicii Agricole și celei de Coeziune         SĂNĂTATE “Donăm sânge pentru oamenii orașului”         Ștrandul Municipal din Deva își deschide porțile         Ministrul Răzvan Cuc pe șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva. Când vor fi gata Loturile 3 și 4         Mai puțini turiști în Retezat, după închiderea drumului spre Poiana Pelegii         O viperă uriașă găsită în Sarmizegetusa Regia, pe Soarele de Andezit         Tânăr de 17 ani înecat într-o baltă din Orăștie         TALIBANII ECO DATOREAZĂ SCUZE. APM Hunedoara a scos Râul Alb din aşa-zisul „pericol de moarte”         Exponatul lunii iunie 2019 la muzeul din Deva         Lansare de carte Dumitru Constantin Dulcan         Ce despăgubiri poate primi muzeul pentru matrița antică din Sarmizegetusa Regia