Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook

Preotul devean Dacian Popescu a fost diagnosticat cu COVID-19. Părintele, din Deva, a relatat că a început să se simtă rău, în urmă cu patru zile, și a fost internat la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență.

„Dragii mei prieteni. Doresc acum în ceas de noapte să aștern câteva gânduri la vreme de încercare. Din voia lui Dumnezeu am început în urmă cu 4 zile să mă simt rău. Din acel moment m-am izolat, ne mai luând contact cu nimeni. Am efectuat testul Covid și din păcate, acesta a ieșit pozitiv drept pentru care am fost de îndată internat pe secția Infecțioase a SJU Deva. În ciuda zvonisticii, starea mea este una foarte bună. Partea cea mai grea a trecut în timpul în care am fost în carantină. Va rog aveți Nădejde în Dumnezeu și cu această nădejde vom cânta din nou HRISTOS A ÎNVIAT! Rogu-Vă nu dați curs tuturor bârfelor despre starea mea ci mai degrabă Rugați-va pentru mine și familia mea. Totodată va spun că NU cunosc modul în care am contactat virusul, însă lucrul acesta nu mai contează. Și eu va port în rugăciune neîncetată. Al vostru, al tuturor Prieten și Preot, Popescu Codrin Dacian”, a transmis preotul din Deva, pe Facebook.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere