Premieră la Teatrul din Deva. „Infernul”, adaptare după Jean Paul Sartre

Teatrul de Artă Deva invită publicul la premiera piesei „Infernul”, o adaptare după piesa filozofică „Cu ușile inchise”.

Evenimentul teatral după scriitorul francez Jean Paul Sartre va avea loc miercuri, 4 martie, de la ora 19.00.

Piesă reprezentativă pentru existenţialism

Regizorul piesei este Daniel Bucur, iar din distribuție fac parte Eugen Pădureanu, Ioana Cojocărescu, Viorica Bulgac și Diana Roșca. Muzica este semnată de Pedro Negrescu și David Hodoș. „Această piesă este reprezentativă pentru existențialism, o mișcare literară de la începutul secolului XX în care ființa umană este definită prin gesturile și non-gesturile sale. Trei personaje se întâlnesc dupa moarte în aceeași încăpere. Sunt Gar, jurnalist, Inès, angajată la poștă, și Ella, o bogată și mondenă doamnă. Cei trei nu s-au vazut înainte și nu se cunosc, provenind din medii foarte diferite. Mai mult decât atât, nici măcar nu împărtășesc aceleași credințe sau aceleași gusturi. În aceast spațiu închis se va desfășura un adevărat proces în care fiecare dintre cele trei personaje judecă și este judecat pentru faptele reprobabile care întunecă existența fiecăruia. În acest INFERN nu există nici călău, nici instrumente de tortură fizică, pentru că “Infernul sunt ceilalți””, spune regizorul Daniel Bucur. Prețul unui bilet este 30 lei /15 lei reducere. Informații suplimentare puteți obține de la Teatrul de Artă Deva, tel: 0354.884511, e-mail: contact@teatruldeartadeva.ro.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara