Premieră la Teatrul din Deva. „Infernul”, adaptare după Jean Paul Sartre

Teatrul de Artă Deva invită publicul la premiera piesei „Infernul”, o adaptare după piesa filozofică „Cu ușile inchise”.

Evenimentul teatral după scriitorul francez Jean Paul Sartre va avea loc miercuri, 4 martie, de la ora 19.00.

Piesă reprezentativă pentru existenţialism

Regizorul piesei este Daniel Bucur, iar din distribuție fac parte Eugen Pădureanu, Ioana Cojocărescu, Viorica Bulgac și Diana Roșca. Muzica este semnată de Pedro Negrescu și David Hodoș. „Această piesă este reprezentativă pentru existențialism, o mișcare literară de la începutul secolului XX în care ființa umană este definită prin gesturile și non-gesturile sale. Trei personaje se întâlnesc dupa moarte în aceeași încăpere. Sunt Gar, jurnalist, Inès, angajată la poștă, și Ella, o bogată și mondenă doamnă. Cei trei nu s-au vazut înainte și nu se cunosc, provenind din medii foarte diferite. Mai mult decât atât, nici măcar nu împărtășesc aceleași credințe sau aceleași gusturi. În aceast spațiu închis se va desfășura un adevărat proces în care fiecare dintre cele trei personaje judecă și este judecat pentru faptele reprobabile care întunecă existența fiecăruia. În acest INFERN nu există nici călău, nici instrumente de tortură fizică, pentru că “Infernul sunt ceilalți””, spune regizorul Daniel Bucur. Prețul unui bilet este 30 lei /15 lei reducere. Informații suplimentare puteți obține de la Teatrul de Artă Deva, tel: 0354.884511, e-mail: contact@teatruldeartadeva.ro.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre