Prădătorul sexual din Hunedoara a fost trimis în închisoare

Ioan Hrenciuc va face doi ani de închisoare, cu executare, pentru ultraj contra bunelor moravuri, după ce a fost reclamat de peste 20 de eleve, care l-au observat de-a lungul timpului masturbându-se în locuri publice, în fața lor. Sentința a fost dată de Judecătoria Hunedoara, iar bărbatul de 37 de ani nu a contestat-o, astfel că a fost trimis în închisoare.
Ancheta scoate la iveală detalii neobișnuite despre „perversul din Hunedoara”. Potrivit anchetatorilor, Hrenciuc este recidivist, iar din 2014 a fost eliberat condiționat, după trei ani de închisoare executați pentru furt. „După eliberarea sa din penitenciar, acesta și-a satisfăcut nevoile sexuale masturbându-se o vreme în locuința sa, însă datorită faptului că nu se excita suficient, a început să frecventeze mai multe zone din Hunedoara (zona Colegiului Național de Informatică Traian Lalescu, zona fostului cinematograf Siderurgistul, zona Stadionului Michael Klein, zona Complexului Păltiniș, Parcul Corvin, situate în aproprierea instituțiilor de învățământ ori zone circulate frecvent de elevi, locuri în care urmărea eleve cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani și le aborda folosind expresii vulgare”, se arată în dosar.
Inculpatul se deplasa în aceste locuri de la primele ore ale dimineții, așteptând elevele în drumul lor spre liceu, dar și după masa, la terminarea cursurilor. „Inculpatul se apropia de eleve, le „șuiera” ori le adresa diferite expresii vulgare după care își scotea penisul din pantaloni și se masturba, în public, urmărindu-le pe eleve în cazurile în care se speriau și fugeau de acesta”, informa instanța.
Prădătorul sexual
Ioan Hrenciuc și-a derulat activitatea infracțională o perioadă mare de timp, arătau anchetatorii, săvârșind un număr foarte mare de acte materiale, dovedind astfel perseverență infracțională activitatea sa fiind stopată la intervenția unui localnic care l-a imobilizat și-a sesizat organele de poliție.
„Modul în care acesta a acționat a evidențiat un comportament de prădător sexual, simțindu-se atras și urmărind persoane de sex feminin foarte tinere, îmbrăcate într-un stil specific respectiv cu fuste scurte, colanți, decolteu în general cu haine strâmte, trădând totodată o personalitate caracterizată de potențial agresogen. Apoi, inculpatul a manifestat o lipsă totală de inhibiție ori de rușine față de actele săvârșite în public, deși este o persoană matură în vârstă de 36 de ani. Inculpatul este necăsătorit, are o pregătire precară având finalizate doar 6 clase, nu are nicio ocupație și posedă antecedente penale”, completau anchetatorii.
Hrenciuc a fost reținut, pentru o zi, în martie 2016, după ce două eleve de 16 ani s-au plâns poliţiştilor că în timp ce se deplasau prin curtea exterioară a stadionului „Michael Klein” din municipiu, acesta le-a ieșit în întâmpinare și a mimat în faţa lor acte de natură sexuală. „După ce a făcut un gest obscen cu limba, Ioan Hrenciuc și-a introdus mâinile în buzunarele pantalonilor, și-a frecat mâinile în interior, iar când minorele au ajuns la aproximativ 1-2 metri de acesta, inculpatul și-a lăsat pantalonii în jos, și-a scos penisul afară din pantaloni și a început să se masturbeze spunându-le < >. Speriindu-se și crezând că inculpatul vrea să le violeze, minorele au început să strige și au fugit pe lângă acesta, ieșind pe stradă. Inculpatul a rămas pe trotuar lângă poarta stadionului continuând să se masturbeze”
Una dintre eleve și-a chemat în ajutor un prieten căruia i-a relatat cele întâmplate, iar după o urmărire prin cartier, perversul a fost prins și predat Poliției. În urma anchetei, mai multe eleve au declarat că l-au văzut pe Ioan Hrenciuc, în diferite zone ale Hunedoarei, ocazie cu care le urmărea, se uita după ele și se masturba.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie