Pompierii l-au găsit mort în casă

Descoperire macabră într-un bloc din Petroşani. Un bărbat de 58 de ani, care avea un handicap locomotor, a fost găsit mort în casă de pompierii chemaţi de vecini.

BUCURESTEAN - CRIMAOamenii s-au alarmat după ce nu l-au mai văzut afară, ca de obicei, şi nici la uşă nu răspundea, aşa că au chemat pompierii. Din păcate, însă, bărbatul a fost găsit mort în casă, prăbuşit pe podea. „Era cu un handicap, dar nu foarte bolnav. Tot timpul era afară. Chiar vorbeam cu vecinii şi în fiecare dimineaţă era în geam. Era un om cumsecade, deosebit”, spune o vecină din cartierul de pe strada Unirii din Petroşani. Oamenii care locuiesc în blocul respectiv spun că duminică l-au văzut ultima dată şi s-auz alarmat pentru că ştiau că locuia singur, după ce soţia sa a murit anul trecut. trupul neînsufleţit al  bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului de Urgenţă din Petroşani, unde va fi supus necropsiei, iar medicii legişti vor stabili cauza decesului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”