Polonez rătăcit pe Vârful Oslea

Un turist din Polonia, aflat în vacanţă în Munţii Vâlcan, s-a rătăcit în timp ce parcurgea un traseu pe Vârful Oslea. Bărbatu a chemat în ajutor salvamontiştii şi jandarmii montani.

CAUTARI - AVOCATA DISPARUTATuristul a plecat singur pe traseu şi, la un moment sat, nu a mai ştiut unde se află şi nici care e drumul de întoartcere. Întunmericul şi ceaţa i-au blocat complet vizibilitatea. A sunat imediat la 112 şi i-a chemat în ajutor pe salvatorii montani. Către turistul rătăcit, în vârstă de 43 de ani, au pornit jandarmii montani din cadrul postului Câmpu lui Neag şi salvamontiştii. După câteva pre de căutări, jandarmii montani şi salvamontiştii l-au găsit pe bărbat în apropiere de Vf. Oslea. Se afla într-o stare de sănătate bună şi nu a necesitat îngrijiri medicale aşa că a fost condus la pensiunea unde era cazat, în zona localităţii Câmpu lui Neag.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare