Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție

Florin Bolosin, polițistul care a adoptat doi copii și a încercat să înfieze un prunc aruncat de mama sa la gunoi, a trecut în rezervă.

upă aproape trei decenii de activitate, poliţistul Florin Bolosin, cunoscut pentru acţiunile sale umanitare, a trecut în rezervă. O ceremonie a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, în care el şi alţi doi colegi au predat ştafeta către 15 elevi ai şcolilor de agenţi de poliţie din Cluj-Napoca şi Câmpina, care au depus jurământul militar.

„Viitorii poliţişti au primit ştafeta nobilei profesii de apărător al legii de la trei poliţişti cu experienţă, care au făcut cinste instituţiei, printr-o carieră profesională de succes. Este vorba despre comisar şef de Poliţie Haneş Flavius Dragomir (şeful Serviciului Cazier Judiciar), comisar şef de poliţie Dineş Cosmin (şeful Biroului Investigarea Tehnico-ştiinţifică a Locului Faptei) şi comisar şef de poliţie Bolosin Florin (ofiţer specialist în cadrul Serviciului Ordine Publică). Cei trei au primit din partea conducerii IPJ Hunedoara trofee de merit pentru întreaga carieră, aceştia trecând în rezervă, cu drept la pensie, de la data de 1 iunie 2020”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Florin Bolosin s-a remarcat atât poliţist, dar şi ca sportiv. A cucerit mai multe titluri de campion naţional la alergare, în competiţiile sportive organizate de Ministerul Afacerilor Interne. În timpul liber s-a dedicat muncii de predicator, la bisericile neo-protestante, pentru a le mărturisi oamenilor cât de important este ca fiii şi fiicele lor să aibă parte de dragostea părintească.

A înfiat doi copii abandonaţi la scurt timp după naşteri şi a făcut tot ce a putut pentru a mai adopta un prunc, a cărui viaţă a fost salvată după ce mama sa îl aruncase într-un container de gunoi.

„Cea mai mare satisfacţie a muncii de poliţist a fost că am putut fi în sprijinul oamenilor. Mi-am încheiat cariera având conştiinţa curată şi am făcut tot ceea ce a depins de mine pentru ca locuitorii întregului judeţ Hunedoara să meargă pe stradă în siguranţă. Cele mai fericite momente şi cele mai mari împliniri ale unui poliţist sunt de a realiza că poţi să acţionezi atunci când cetăţeanul are nevoie de tine, să fii operativ, să fii în sprijinul lui. Ca poliţist este o meserie grea, dar frumoasă în acelaşi timp – să fii în slujba omului de pe stradă, care are atât de mare nevoie de poliţişti integri, sinceri şi loiali, care să-şi facă treaba din vocaţie, nu neapărat pentru un salariu”, a relatat Florin Bolosin.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată