Polițiștii, în sprijinul unei femei refugiate din Ucraina și a celor doi copii ai săi

929

Marți seara, o femeie și doi copii (în vârstă de 5 și de 7 ani), refugiați din Ucraina, au cerut ajutorul polițiștilor din Deva după ce nu au mai putut continua drumul cu autoturismul.

Femeia le-a relatat polițiștilor că este pe drum de aproximativ două zile, fiind nevoită să fugă din calea bombardamentelor și dorește să ajungă în Budapesta. În Deva, bateria mașinii acesteia s-a descărcat și nu a mai putut fi utilizată.

„Polițiștii au adus o platformă care a ridicat autoturismul și l-a dus în parcarea unui supermarket din Deva, unde există o stație de încărcare electrică. Având în vedere faptul că bateriile autoturismul erau complet descărcate, nu s-a reușit încărcarea acestora cu adaptorul original. Cu sprijinul unui specialist, polițiștii au găsit o metodă de a încărca una din bateriile autoturismului prin conectarea la sistemul electric al autospecialei poliției, iar după aproximativ două ore, bateriile autoturismului femeii au fost încărcate complet cu ajutorul stației de încărcare”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul d cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Fmeia și cei doi copii au fost cazați la un hotel din Deva, urmând ca în această dimineață să își continue călătoria spre Budapesta.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.