Poliţiştii hunedoreni au primit vizita colindătorilor

Poliţiştii hunedoreni au primit vizita colindătorilor. Cei mici au vestit Naşterea Domnului şi au fost răsplătiţi de poliţişti, după datina străbună.

Curtea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara a răsunat, joi, de glasul colindelor tradiţionale. Bucuria Naşterii Domnului le-a vestită poliţiştilor de grupul folcloric al Clubului Copiilor din Deva, de elevii clasei a II-A, a Colegiului Naţional „Decebal”, din Deva, de colindătorii filialei Petrila a Asociației “Salvați Copiii” şi de copiii instituţionalizaţi ai Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Rudolf Steiner” Hunedoara. Cei mici au pus o mulţime de întrebări despre activitatea poliţiştilor, convinşi să urmeze şi ei, în viitor, o carieră în Poliţia Română. Toţi colindătorii au fost răsplătiţi de gazde cu daruri si bucate  tradiţionale. La sediul Politiei Municipiului Deva, moșul cel darnic a oferit cadouri și copiilor polițiștilor.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”