Poliţiştii au stat cu ochii pe trecerile la nivel cu calea ferată

Peste 900 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii rutieri şi de la transporturi, într-o singură zi, în timpul unei acţiuni ce s-a desfăşurat în 10 judeţe, inclusiv în judeţul Hunedoara. Potrivit IGPR, scopul acestei acţiuni  a fost de reducere a numărului accidentelor de circulaţie ce au loc la trecerile la nivel cu calea ferată.

politiaReprezentanţii Direcţiei Rutiere şi Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul I.G.P.R. au organizat o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale, ce au loc la trecerile la nivel cu calea ferată, pe fondul nerespectării de către participanţii la trafic a regulilor rutiere. Astfel, peste 300 de poliţişti ai structurilor de poliţie rutieră şi transporturi au acţionat în zona trecerilor la nivel cu cale ferată, iar această acţiune a avut loc şi în judeţul Hunedoara. „În urma acţiunilor desfăşurate, în total au fost constatate 5 infracţiuni la regimul circulaţiei şi au fost aplicate 909 sancţiuni contravenţionale, dintre care 152 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată”, au precizat reprezentanţii IGPR. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării permisele de conducere a 40 de conducători auto, dintre care 19 nu au respectat regulile de trecere la nivel cu calea ferată şi 5 au depăşit pe platforma căii ferate sau au efectuat depăşirea la mai puţin de 50 m de aceasta. De asemenea, pentru defecţiuni tehnice, poliţiştii au retras 3 certificate de înmatriculare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara