Polițiștii au reținut un bărbat care și-a bătut soacra, imobilizată la pat

207

O femeie în vârstă de 84 de ani, din Simeria, imobilizată la pat în casa în care locuiește cu fiica și ginerele său, a fost bătută crunt de bărbatul în vârstă de 58 de ani.

Aceasta prezenta urme de lovituri la nivelul feței, iar fiica femeii a declarat că soțul ei, aflat sub influența băuturilor alcoolice a lovit-o cu pumnii în zona feței pe mama ei, care era imobilizată la pat în urma unor afecțiuni medicale. Femeia a fost preluată de un echipaj medical, care a transportat-o la spital, pentru investigații medicale, în timp ce bărbatul a fost condus la sediul Poliției Oraşului Simeria, în vederea continuării cercetărilor, pe numele său fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe – raportat la violenţa în familie”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Agresorul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, și a fost prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva și Judecătoriei Deva, cu propunere de arestare preventivă. El va fi cercetat sub control judiciar.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *