Poliţiştii au recuperat telefonul pierdut de un tânăr în urmă cu opt luni

LG-Optimus-Vu-Review-07Un tânăr din municipiul Hunedoara a primit cu bucurie înştiinţarea că poliţiştii i-au recuperat telefonul mobil, de 300 de euro, pe care l-a pierdut în urmă cu opt luni.

În luna iunie a anului trecut, Radu, un tânăr din Hunedoara, a reclamat la Poliţie faptul că i-a dispărut telefonul mobil LG, în valoare de 1.400 de lei. Hunedoreanul a sesizat autorităţile, în speranţa că va putea fi ajutat să îşi găsească telefonul, bănuind că acesta i-a fost furat. La opt luni de la depunerea reclamaţiei, poliţiştii au reuşit recuperarea mobilului, chiar dacă proprietarul acestuia nu se mai aştepta de mult la acest lucru. „La data reclamaţiei, le-am spus poliţiştilor că telefonul căzuse din buzunar în timp ce urcam într-un taxi şi că în apropiere se află o bancă dotate cu camere video exterioare. Poliţiştii au vizionat imaginile video şi au văzut cum, un tânăr care scotea bani de la bancomat se repede asupra telefonului meu, căzut pe stradă, apoi îl dezactivează”, a povestit hunedoreanul. Ulterior, acesta a aflat că persoana care şi-a însuşit telefonul i l-a dăruit, drept cadou, iubitei sale, spunându-i acesteia că l-a cumpărat pentru ea. Tânăra a fost chemată la Poliţie, după ce s-a constatat că prietenul ei folosise cardul acesteia la bancomatul băncii. Ulterior, poliţiştii au ajuns şi la iubitul ei, care a negat continuu faptul că ar fi aut vreo legătură cu însuşirea mobilului. Pus însă în faţa probelor, a fost nevoit să recunoască. Autorul infracţiunii va fi cercetat penal.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu