Poliţiştii au recuperat telefonul pierdut de un tânăr în urmă cu opt luni

LG-Optimus-Vu-Review-07Un tânăr din municipiul Hunedoara a primit cu bucurie înştiinţarea că poliţiştii i-au recuperat telefonul mobil, de 300 de euro, pe care l-a pierdut în urmă cu opt luni.

În luna iunie a anului trecut, Radu, un tânăr din Hunedoara, a reclamat la Poliţie faptul că i-a dispărut telefonul mobil LG, în valoare de 1.400 de lei. Hunedoreanul a sesizat autorităţile, în speranţa că va putea fi ajutat să îşi găsească telefonul, bănuind că acesta i-a fost furat. La opt luni de la depunerea reclamaţiei, poliţiştii au reuşit recuperarea mobilului, chiar dacă proprietarul acestuia nu se mai aştepta de mult la acest lucru. „La data reclamaţiei, le-am spus poliţiştilor că telefonul căzuse din buzunar în timp ce urcam într-un taxi şi că în apropiere se află o bancă dotate cu camere video exterioare. Poliţiştii au vizionat imaginile video şi au văzut cum, un tânăr care scotea bani de la bancomat se repede asupra telefonului meu, căzut pe stradă, apoi îl dezactivează”, a povestit hunedoreanul. Ulterior, acesta a aflat că persoana care şi-a însuşit telefonul i l-a dăruit, drept cadou, iubitei sale, spunându-i acesteia că l-a cumpărat pentru ea. Tânăra a fost chemată la Poliţie, după ce s-a constatat că prietenul ei folosise cardul acesteia la bancomatul băncii. Ulterior, poliţiştii au ajuns şi la iubitul ei, care a negat continuu faptul că ar fi aut vreo legătură cu însuşirea mobilului. Pus însă în faţa probelor, a fost nevoit să recunoască. Autorul infracţiunii va fi cercetat penal.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident rutier pe Autostrada Lugoj – Deva         TIR-urile vor avea liber pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Teren sintetic de sport în curtea Școlii generale 7, din Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă         Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara