Poliţiştii au recuperat telefonul pierdut de un tânăr în urmă cu opt luni

LG-Optimus-Vu-Review-07Un tânăr din municipiul Hunedoara a primit cu bucurie înştiinţarea că poliţiştii i-au recuperat telefonul mobil, de 300 de euro, pe care l-a pierdut în urmă cu opt luni.

În luna iunie a anului trecut, Radu, un tânăr din Hunedoara, a reclamat la Poliţie faptul că i-a dispărut telefonul mobil LG, în valoare de 1.400 de lei. Hunedoreanul a sesizat autorităţile, în speranţa că va putea fi ajutat să îşi găsească telefonul, bănuind că acesta i-a fost furat. La opt luni de la depunerea reclamaţiei, poliţiştii au reuşit recuperarea mobilului, chiar dacă proprietarul acestuia nu se mai aştepta de mult la acest lucru. „La data reclamaţiei, le-am spus poliţiştilor că telefonul căzuse din buzunar în timp ce urcam într-un taxi şi că în apropiere se află o bancă dotate cu camere video exterioare. Poliţiştii au vizionat imaginile video şi au văzut cum, un tânăr care scotea bani de la bancomat se repede asupra telefonului meu, căzut pe stradă, apoi îl dezactivează”, a povestit hunedoreanul. Ulterior, acesta a aflat că persoana care şi-a însuşit telefonul i l-a dăruit, drept cadou, iubitei sale, spunându-i acesteia că l-a cumpărat pentru ea. Tânăra a fost chemată la Poliţie, după ce s-a constatat că prietenul ei folosise cardul acesteia la bancomatul băncii. Ulterior, poliţiştii au ajuns şi la iubitul ei, care a negat continuu faptul că ar fi aut vreo legătură cu însuşirea mobilului. Pus însă în faţa probelor, a fost nevoit să recunoască. Autorul infracţiunii va fi cercetat penal.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj