Polițiștii au oprit cu focuri de armă un mopedist

Duminică seara, un echipaj de Poliţie Rutieră din Brad a folosit arma din dotare pentru a opri doi tineri care circulau cu un moped pe o stradă din municipiu.

Poliţişii i-au observat pe conducătorul mopedului şi pe pasagerul acestuia deplasându-se fără a avea cască de protecţie şi le-au făcut semn să oprească.

„Întrucât nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, ci a mărit viteza de deplasare, poliţiştii au pornit în urmărirea tânărului, cu sistemele acustice şi luminoase ale autospecialei, iar după circa 1,5 kilometri, acesta a fost blocat şi a oprit mopedul. Cei doi au sărit de pe moped şi au fugit pe un teren viran. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestora, iar după circa 500 de metri, unul dintre poliţişti i-a somat verbal, însă cei doi nu au oprit la somaţie. Poliţistul a executat două focuri de avertisment cu arma din dotare în plan vertical, cei doi fiind astfel prinşi şi conduşi la sediul subunităţii de poliţie”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au stabilit că tânărul în vârstă de 18 ani, din municipiul Brad, care a condus mopedul, nu posedă permis de conducere.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului