Polițistă atacată de o tânără într-un bloc din Hunedoara. Agresoarea, mamă a trei copii și însărcinantă, făcea chef în toiul nopții

Judecătoria Hunedoara a condamnat o tânără de 34 de ani, din Hunedoara, mamă a trei copii şi însărcinată, la şapte luni de închisoare, cu suspendare, pentru infracţiunea de ultraj, săvârşită asupra unei poliţiste. Femeia a fost anchetată, sub măsura controlului judiciar, după ce, în seara de 18 mai ar fi agresat o femeie, cu funcţia de agent de poliţie.

Poliţista însoţită de un jadarm au intervenit după ce vecinii femeii au reclamat că, în miez de noapte, aceasta asculta muzică la maximum, în apartamentul situat la etajul 4 al unui bloc din Hunedoara. Cei doi au mers la faţa locului împreună cu alte patrule şi întrucât au observat lumina aprinsă la etajul 4, auzeau muzică din faţa blocului şi cunoşteau că pentru tânără au mai fost primite sesizări cu privire la tulburarea liniştii prin ascultarea la volum mare a muzicii, au mers la apartamentul acesteia.

„Inculpata, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a arătat că ea nu a ascultat muzică şi a devenit recalcitrantă la adresa organelor de ordine publică, chiar atingând-o cu palma peste gură pe agenta de poliţie şi împingându-l uşor pe jandarm. Organele de ordine publică au încercat să o calmeze şi au invitat-o în apartament, au sancţionat-o contravenţional, apoi au plecat de la adresă. Ulterior, inculpata a apelat SNUAU 112, arătând că ar fi fost agresată de nişte poliţişti care fuseseră la ea, dar fără ca vreun echipaj de poliţie să se deplaseze la aceasta. Apoi, la ora 01:17, sus-numita a apelat din nou 112 reclamând un scandal. Din nou s-au deplasat la faţa locului mai multe patrule, printre care şi cea formată din ag.enda de Poliţie şi sergentul major – jandarm. Nu a fost observat să fie vreun scandal, astfel că inculpata a fost întrebată de ce a recurs la apelul de urgenţă. Aceasta nu a răspuns la întrebare, însă a adresat injurii în mod repetat organelor de ordine publică şi s-a manifestat agresiv, acuzând că ar fi fost bătută anterior. Aceasta s-a apropiat ameninţător de poliţistă, iar sg. maj. şi-a interpus mâna între cele două pentru a nu-i permite să ajungă la colega sa de patrulă, moment în care inculpata s-a manifestat agresiv fizic faţă de acesta, lovindu-l în picior, ceea ce l-a determinat pe sg. maj. să încerce să o imobilizeze. Poliţista a încercat să îl ajute, dar femeia a prins-o de păr şi a tras-o în apartament, unde a lovit-o cu palmele peste faţă. În cele din urmă, la intervenţia altui poliţist, inculpata a fost imobilizată şi încătuşată, după care a fost dusă la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara”, se arată în dosarul penal.

Femeia în vârstă de 34 de ani are trei copii minori, cel mai mic, la data comiterii faptei, fiind în vârstă de 4 luni, de creşterea şi educarea cărora se ocupă singură. Locuieşte singură într-un apartament din Micro 6, Hunedoara, iar vecinii săi s-au plâns de nenumărate ori că obişnuieşte să asculte muzică la un nivel ridicat. Tânăra a recunoscut învinuirile, iar pedepsa primită a fost amânată, acesta fiind din nou însărcinată.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!