Ziua Internaţionalăa Studenţilor, sărbătorită de PNL la Petroşani

Organizaţia PNL Petroşani sărbătoreşte, în premieră, Ziua Internaţională a Studenţilor, o manifestare care se adresează tuturor studenţilor, dar şi altor tineri care ar putea să urmeze cursuri universitare.

SAMSUNGZiua Internaţională a Studenţilor este sărbătorită în data de 17 noiembrie, iar la Petroşani vor avea loc o serie de acţiuni care să marcheze această aniversare, în organizarea PNL Petroşani. „Am luat hotărârea să sărbătorim şi la Petroşani Ziua Internaţională a Studenţilor, mai ales că este cel mai mare centru universitar din judeţul hunedoara. Manifestările programate nu se adresează exclusiv studenţilor – care au însă intrarea gratuită – ci tuturor tinerilor din Valea Jiului, în speranţa că, prin astfel de activităţi, vor fi atraşi să experimenteze şi ce înseamnă viaţa de student”, a declarat Dorina Niţă, preşedintele PNL Petroşani.

Acţiunile vor debuta în jurul prânzului, la o sală de fitness, unde va fi organizată o acţiune demonstrativă de super jump, aerobic, dans şi kangoo jumps, la care poate participa oricine doreşte. Seara se va încheia cu un concert extraordinar şi un concurs de karaoke, la care Premiul I constă într-o tabletă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie pe șosea în apropiere de Orăștie         Magistrala feroviară 200 jefuită de hoți         Micia – arc peste timp         Administratorul unui depozit de haine second-hand a fost amendat cu 200.000 de lei         Hunedoara. Încep înscrierile la Atelierul lui Moș Crăciun         Lansare de carte la Galeria de Arte din municipiul Hunedoara: Mihai Petre, „Birtul parcului”         ALEGERI PREZIDENȚIALE. Câți hunedoreni sunt așteptați la urne și unde pot vota         Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara