Ziua Internaţionalăa Studenţilor, sărbătorită de PNL la Petroşani

Organizaţia PNL Petroşani sărbătoreşte, în premieră, Ziua Internaţională a Studenţilor, o manifestare care se adresează tuturor studenţilor, dar şi altor tineri care ar putea să urmeze cursuri universitare.

SAMSUNGZiua Internaţională a Studenţilor este sărbătorită în data de 17 noiembrie, iar la Petroşani vor avea loc o serie de acţiuni care să marcheze această aniversare, în organizarea PNL Petroşani. „Am luat hotărârea să sărbătorim şi la Petroşani Ziua Internaţională a Studenţilor, mai ales că este cel mai mare centru universitar din judeţul hunedoara. Manifestările programate nu se adresează exclusiv studenţilor – care au însă intrarea gratuită – ci tuturor tinerilor din Valea Jiului, în speranţa că, prin astfel de activităţi, vor fi atraşi să experimenteze şi ce înseamnă viaţa de student”, a declarat Dorina Niţă, preşedintele PNL Petroşani.

Acţiunile vor debuta în jurul prânzului, la o sală de fitness, unde va fi organizată o acţiune demonstrativă de super jump, aerobic, dans şi kangoo jumps, la care poate participa oricine doreşte. Seara se va încheia cu un concert extraordinar şi un concurs de karaoke, la care Premiul I constă într-o tabletă.

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști