Ziua Internaţionalăa Studenţilor, sărbătorită de PNL la Petroşani

Organizaţia PNL Petroşani sărbătoreşte, în premieră, Ziua Internaţională a Studenţilor, o manifestare care se adresează tuturor studenţilor, dar şi altor tineri care ar putea să urmeze cursuri universitare.

SAMSUNGZiua Internaţională a Studenţilor este sărbătorită în data de 17 noiembrie, iar la Petroşani vor avea loc o serie de acţiuni care să marcheze această aniversare, în organizarea PNL Petroşani. „Am luat hotărârea să sărbătorim şi la Petroşani Ziua Internaţională a Studenţilor, mai ales că este cel mai mare centru universitar din judeţul hunedoara. Manifestările programate nu se adresează exclusiv studenţilor – care au însă intrarea gratuită – ci tuturor tinerilor din Valea Jiului, în speranţa că, prin astfel de activităţi, vor fi atraşi să experimenteze şi ce înseamnă viaţa de student”, a declarat Dorina Niţă, preşedintele PNL Petroşani.

Acţiunile vor debuta în jurul prânzului, la o sală de fitness, unde va fi organizată o acţiune demonstrativă de super jump, aerobic, dans şi kangoo jumps, la care poate participa oricine doreşte. Seara se va încheia cu un concert extraordinar şi un concurs de karaoke, la care Premiul I constă într-o tabletă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului