Ziua Internaţionalăa Studenţilor, sărbătorită de PNL la Petroşani

1033

Organizaţia PNL Petroşani sărbătoreşte, în premieră, Ziua Internaţională a Studenţilor, o manifestare care se adresează tuturor studenţilor, dar şi altor tineri care ar putea să urmeze cursuri universitare.

SAMSUNGZiua Internaţională a Studenţilor este sărbătorită în data de 17 noiembrie, iar la Petroşani vor avea loc o serie de acţiuni care să marcheze această aniversare, în organizarea PNL Petroşani. „Am luat hotărârea să sărbătorim şi la Petroşani Ziua Internaţională a Studenţilor, mai ales că este cel mai mare centru universitar din judeţul hunedoara. Manifestările programate nu se adresează exclusiv studenţilor – care au însă intrarea gratuită – ci tuturor tinerilor din Valea Jiului, în speranţa că, prin astfel de activităţi, vor fi atraşi să experimenteze şi ce înseamnă viaţa de student”, a declarat Dorina Niţă, preşedintele PNL Petroşani.

Acţiunile vor debuta în jurul prânzului, la o sală de fitness, unde va fi organizată o acţiune demonstrativă de super jump, aerobic, dans şi kangoo jumps, la care poate participa oricine doreşte. Seara se va încheia cu un concert extraordinar şi un concurs de karaoke, la care Premiul I constă într-o tabletă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *