Zeci de angajaţi lucrează pentru aleşii hunedoreni

 Zeci de oameni lucrează pentru aleşii noştri din Parlament, cu statul de angajat sau colaborator. Nici o parte a deputaţilor ori senatorilor hunedoreni nu s-au zgârcit când a venit vorba despre colaboratorii lor, la fel ca şi restul colegilor din ţară, că doar banii nu vin din buzunarele lor, ci de la bugetul de stat, adică tot de la noi, alegătorii lor.

harry_numaraCei 586 de deputaţi şi senatori din actuala legislatură şi-au angajat 2.265 de persoane la birourile parlamentare, iar suma pe care aleşii o decontează, lunar, de la Cameră şi Senat, pentru remunerarea acestora depăşeşte trei milioane de lei. Printre cei darnici, cel puţin financiar, sunt şi aleşii hunedoreni sau măcar o parte a lor, că doar nu or face notă discordantă faţă de colegii lor din ţară.

Astfel, potrivit datelor oficiale, Laurenţiu Nistor (PSD) are un angajat şi doi colaboratori, Cristian Resmeriţă (PSD) a mers pe mâna colaboratorilor şi are trei persoane cu acest statut, în timp ce pentru Monica Iacob Ridzi (PPDD) lucrurile s-au împărţit frăţeşte: doi angajaţi şi doi colaboratori.  Mircia Muntean – deputatul condamnat al PDL are trei colaboratori şi un angajat, Bogdan Ţîmpău (PNL) şi-a ales patru colaboratori, în timp ce Carmen Hărău (PNL) merge tot pe mâna colaboratorilor, având trei persoane cu acest statut.

Senatorii, şi mai darnici

Senatorii hunedoreni par şi mai darnici când vine vorba despre angajările la birourile lor parlamentare, iar lider absolut este Haralambie Vochiţoiu (PPDD), cel care a acces în senat prin redistribuire! Astfel, datele oficiale relevă faptul că Mariana Câmpeanu (PNL are doi angajaţi şi trei colaboratori, Cosmin Nicula (PSD) este atât de ocupat încât are nevoie de sprijinul a 4 angajaţi şi un colaborator, Dorin Păran este ajutat de 4 persoane, dintre care una cu statut de colaborator, în timp ce Vochiţoiu are nu mai puţin de 11 angajaţi la biroul parlamentar, cu statut de colaboratori. De precizat, însă, că nici colaboratorii nu prestează vreo muncă patriotică, ci sunt remuneraţi!

Rafael „cântă” la biroul lui Vochiţoiu

Liderul senatorilor PPDD, Haralambie  Vochiţoiu susţijne că toţi cei 11 angajaţi îl ajută în activitatea sa, fiind consultanţii săirafael pe diverse domenii. Printre ei se regăseşte  şi noul solist vocal al trupei Iris, Rafael, care e unul dintre consultanţii săi pe probleme culturale! Vochiţoiu susţine că mai are consultanţi pe probleme de energie şi de minerit, cu care se sfătuieşte mereu, are oameni care îi organizează agenda deci 11 e o cifră corectă până la urmă, nu!? care m-au ajutat mai ales cu Roşia Montană”. De precizat că senatorul PPDD Haralambie Vochiţoiu, ales în colegiul uninominal nr. 1 Hunedoara, are 11 angajaţi în baza unei convenţii civile, conform statelor de plată aferente lunii septembrie. Pentru luna iulie, Vochiţoiu a decontat suma de 4.000 lei cu titlul de cheltuieli de personal.

 

 

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Zeci de angajaţi lucrează pentru aleşii hunedoreni

 1. abrina

  ce vorbiti voi acolo de locuri de munca ?? senatorul resturilor vochitoiu doar pe hirtie le da bani oamenilor, are experienta de la firmele lui, una semneaza oamenii si alta le da el, cu banii colectati auziti ca imprumuta…. in nume personal….firmele la care este el actionar !!!!
  anul acesta in 6 luni a imprumuta din banii lui firma lui ART FOREST cu 200.000 LEI… 2 miliarde lei…buna treaba face la parlament…..are imprumutri personale de 8 miliarde de lei….

  Răspuns
 2. Leonardo

  O zis omu ca creeaza locuri de munca? Poftim, le-a creat! Si nu putine ci 11 locuri. Ba, Haralambie, pe Plescan Dorina …sa reformulez…Plescanca in ce te consiliaza? Sau ea il consiliaza pe Don rafael??? Oooo, lasa-ti!

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”         Au început lucrările de modernizare a drumului de legătură între strada Vulcan și strada Cozia         Paftaua din fier, placată cu tablă de bronz, de la Ardeu         ITM Hunedoara – privind prevenirea răspândirii noului coronavirus la reluarea activităților de transport         Aparat de plasmafereză funcțional în județul Hunedoara         Femeie anchetată după ce și-a fugărit soțul cu ciocanul         Două adolescente din Hunedoara au fost date în urmărire națională         Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Deva și-a reluat activitatea         Sfinții Mari Împărați Constantin și mama sa, Elena         Peștera zidită de la Mada         Încă un deces al unui pacient diagnosticat cu Covid 19, în judeţul Hunedoara         Aparat de ozonoterapie, folosit la ATI – Spitalul municipal Hunedoara         Tânăr fără permis auto, prins pentru a doua oară de polițiști, în Hunedoara