Zeci de angajaţi lucrează pentru aleşii hunedoreni

 Zeci de oameni lucrează pentru aleşii noştri din Parlament, cu statul de angajat sau colaborator. Nici o parte a deputaţilor ori senatorilor hunedoreni nu s-au zgârcit când a venit vorba despre colaboratorii lor, la fel ca şi restul colegilor din ţară, că doar banii nu vin din buzunarele lor, ci de la bugetul de stat, adică tot de la noi, alegătorii lor.

harry_numaraCei 586 de deputaţi şi senatori din actuala legislatură şi-au angajat 2.265 de persoane la birourile parlamentare, iar suma pe care aleşii o decontează, lunar, de la Cameră şi Senat, pentru remunerarea acestora depăşeşte trei milioane de lei. Printre cei darnici, cel puţin financiar, sunt şi aleşii hunedoreni sau măcar o parte a lor, că doar nu or face notă discordantă faţă de colegii lor din ţară.

Astfel, potrivit datelor oficiale, Laurenţiu Nistor (PSD) are un angajat şi doi colaboratori, Cristian Resmeriţă (PSD) a mers pe mâna colaboratorilor şi are trei persoane cu acest statut, în timp ce pentru Monica Iacob Ridzi (PPDD) lucrurile s-au împărţit frăţeşte: doi angajaţi şi doi colaboratori.  Mircia Muntean – deputatul condamnat al PDL are trei colaboratori şi un angajat, Bogdan Ţîmpău (PNL) şi-a ales patru colaboratori, în timp ce Carmen Hărău (PNL) merge tot pe mâna colaboratorilor, având trei persoane cu acest statut.

Senatorii, şi mai darnici

Senatorii hunedoreni par şi mai darnici când vine vorba despre angajările la birourile lor parlamentare, iar lider absolut este Haralambie Vochiţoiu (PPDD), cel care a acces în senat prin redistribuire! Astfel, datele oficiale relevă faptul că Mariana Câmpeanu (PNL are doi angajaţi şi trei colaboratori, Cosmin Nicula (PSD) este atât de ocupat încât are nevoie de sprijinul a 4 angajaţi şi un colaborator, Dorin Păran este ajutat de 4 persoane, dintre care una cu statut de colaborator, în timp ce Vochiţoiu are nu mai puţin de 11 angajaţi la biroul parlamentar, cu statut de colaboratori. De precizat, însă, că nici colaboratorii nu prestează vreo muncă patriotică, ci sunt remuneraţi!

Rafael „cântă” la biroul lui Vochiţoiu

Liderul senatorilor PPDD, Haralambie  Vochiţoiu susţijne că toţi cei 11 angajaţi îl ajută în activitatea sa, fiind consultanţii săirafael pe diverse domenii. Printre ei se regăseşte  şi noul solist vocal al trupei Iris, Rafael, care e unul dintre consultanţii săi pe probleme culturale! Vochiţoiu susţine că mai are consultanţi pe probleme de energie şi de minerit, cu care se sfătuieşte mereu, are oameni care îi organizează agenda deci 11 e o cifră corectă până la urmă, nu!? care m-au ajutat mai ales cu Roşia Montană”. De precizat că senatorul PPDD Haralambie Vochiţoiu, ales în colegiul uninominal nr. 1 Hunedoara, are 11 angajaţi în baza unei convenţii civile, conform statelor de plată aferente lunii septembrie. Pentru luna iulie, Vochiţoiu a decontat suma de 4.000 lei cu titlul de cheltuieli de personal.

 

 

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Zeci de angajaţi lucrează pentru aleşii hunedoreni

 1. abrina

  ce vorbiti voi acolo de locuri de munca ?? senatorul resturilor vochitoiu doar pe hirtie le da bani oamenilor, are experienta de la firmele lui, una semneaza oamenii si alta le da el, cu banii colectati auziti ca imprumuta…. in nume personal….firmele la care este el actionar !!!!
  anul acesta in 6 luni a imprumuta din banii lui firma lui ART FOREST cu 200.000 LEI… 2 miliarde lei…buna treaba face la parlament…..are imprumutri personale de 8 miliarde de lei….

  Răspuns
 2. Leonardo

  O zis omu ca creeaza locuri de munca? Poftim, le-a creat! Si nu putine ci 11 locuri. Ba, Haralambie, pe Plescan Dorina …sa reformulez…Plescanca in ce te consiliaza? Sau ea il consiliaza pe Don rafael??? Oooo, lasa-ti!

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști