Vicepremierul Sevil Shhaideh s-a întâlnit cu primarii din județ

Sevil Shhaideh, vicepremierul României și Ministru al Dezvoltării Regionale a participat joi la o întâlnire cu primarii, consilierii județeni și parlamentarii din județul Hunedoara. Evenimentul a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Județean Hunedoara și a fost urmat de o conferință de presă, în care a informat despre prioritățile sale și s-au pus în discuție marile proiecte desfășurate în Hunedoara.

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat că una dintre temele abordate la întâlnirea cu reprezentanții administrațiilor locale din județ a fost modul de finanțare al proiectelor, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua. „I-am rugat pe primari la toate întâlnirile la care am participat să aibă devizele revizuite, avizele să fie conforme, să fie în termene, astfel încât atunci când depun Anexa 3 să conțină toate informațiile actualizate. Banii nu se alocă după nicio culoare poltică, ci pe proiecte. Banii nu se duc nici pe simpatii, nici pe partide, ci pe proiecte”, a declarat Sevil Shhaideh.

Vicepremierul a declarat că printre prioritățile sale se află creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene, până la sfârșitul acestui an, România ar putea atrage finanțări record de la Comisia Europeană. „Prin unirea celor două ministere — Dezvoltare cu Fonduri Europene — în acest moment, reușim să avem o corelare a tuturor surselor de finanțare pentru infrastructura locală. Împreună cu toți directorii autorităților de management ne-am propus și ne-am asumat ca la 31 decembrie 2017 suma rambursată României de către Comisia Europeană să fie de 5,2 miliarde de euro”, a declarat Sevil Shhaideh.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului