Unde duce abuzul de politică. Banner la mişto! Mircia Muntean încă se crede primar al Devei

La doi ani după ce a părăsit definitiv fotoliul de primar al municipiului Deva, după o perioadă de încartiruiri și reîncartiruiri politice dintre cele mai bizare și împotriva propriilor sale antecedente, după ce a scăpat ca prin urechile acului de pușcărie, fiind condamnat cu suspendare pentru folosirea neortodoxă și ilegală a pârghiilor puterii administrative, Mircia Muntean a ajuns în PSD și face tot posibilul pentru a se dovedi de folos în stânga hunedoreană.

Că își iubește, incredibil, foștii dușmani politici, pe care nu ezita să-i bălăcărească în orice ocazie, nu cu mult timp în urmă, poate este posibil să înțelegem: nu a mai avut unde să se încadreze, pentru a nu ieși definitiv și din politică. Că folosește orice prilej pentru a-i călca în picioare pe foștii colegi de partid, care l-au apărat inclusiv în stradă, atunci când legea îl fugărea pe sub streșinile din centrul Devei, asta ține de calitatea omului.

Dar faptul că se afișează public spunând că el este „adevăratul primar al Devei”, susținând candidatul roșu la prezidențiale, asta ține deja de patologic. Ne este greu să intuim ce mai poate urma, în acest serial tragi-comic al periferiei politice.

 

banner barat

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Scene cumplite în Călan: un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărit         Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață         Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic         Bărbat condamnat în dosarul morții unui copil de șase ani, din Hunedoara         Polițistă atacată de o tânără într-un bloc din Hunedoara. Agresoarea, mamă a trei copii și însărcinantă, făcea chef în toiul nopții         Adolescentă răpită din Cartierul Muzicanților – Geoagiu         Carte veche din 1863, restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva