Unde duce abuzul de politică. Banner la mişto! Mircia Muntean încă se crede primar al Devei

La doi ani după ce a părăsit definitiv fotoliul de primar al municipiului Deva, după o perioadă de încartiruiri și reîncartiruiri politice dintre cele mai bizare și împotriva propriilor sale antecedente, după ce a scăpat ca prin urechile acului de pușcărie, fiind condamnat cu suspendare pentru folosirea neortodoxă și ilegală a pârghiilor puterii administrative, Mircia Muntean a ajuns în PSD și face tot posibilul pentru a se dovedi de folos în stânga hunedoreană.

Că își iubește, incredibil, foștii dușmani politici, pe care nu ezita să-i bălăcărească în orice ocazie, nu cu mult timp în urmă, poate este posibil să înțelegem: nu a mai avut unde să se încadreze, pentru a nu ieși definitiv și din politică. Că folosește orice prilej pentru a-i călca în picioare pe foștii colegi de partid, care l-au apărat inclusiv în stradă, atunci când legea îl fugărea pe sub streșinile din centrul Devei, asta ține de calitatea omului.

Dar faptul că se afișează public spunând că el este „adevăratul primar al Devei”, susținând candidatul roșu la prezidențiale, asta ține deja de patologic. Ne este greu să intuim ce mai poate urma, în acest serial tragi-comic al periferiei politice.

 

banner barat

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara