Unde duce abuzul de politică. Banner la mişto! Mircia Muntean încă se crede primar al Devei

La doi ani după ce a părăsit definitiv fotoliul de primar al municipiului Deva, după o perioadă de încartiruiri și reîncartiruiri politice dintre cele mai bizare și împotriva propriilor sale antecedente, după ce a scăpat ca prin urechile acului de pușcărie, fiind condamnat cu suspendare pentru folosirea neortodoxă și ilegală a pârghiilor puterii administrative, Mircia Muntean a ajuns în PSD și face tot posibilul pentru a se dovedi de folos în stânga hunedoreană.

Că își iubește, incredibil, foștii dușmani politici, pe care nu ezita să-i bălăcărească în orice ocazie, nu cu mult timp în urmă, poate este posibil să înțelegem: nu a mai avut unde să se încadreze, pentru a nu ieși definitiv și din politică. Că folosește orice prilej pentru a-i călca în picioare pe foștii colegi de partid, care l-au apărat inclusiv în stradă, atunci când legea îl fugărea pe sub streșinile din centrul Devei, asta ține de calitatea omului.

Dar faptul că se afișează public spunând că el este „adevăratul primar al Devei”, susținând candidatul roșu la prezidențiale, asta ține deja de patologic. Ne este greu să intuim ce mai poate urma, în acest serial tragi-comic al periferiei politice.

 

banner barat

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!