Unde duce abuzul de politică. Banner la mişto! Mircia Muntean încă se crede primar al Devei

La doi ani după ce a părăsit definitiv fotoliul de primar al municipiului Deva, după o perioadă de încartiruiri și reîncartiruiri politice dintre cele mai bizare și împotriva propriilor sale antecedente, după ce a scăpat ca prin urechile acului de pușcărie, fiind condamnat cu suspendare pentru folosirea neortodoxă și ilegală a pârghiilor puterii administrative, Mircia Muntean a ajuns în PSD și face tot posibilul pentru a se dovedi de folos în stânga hunedoreană.

Că își iubește, incredibil, foștii dușmani politici, pe care nu ezita să-i bălăcărească în orice ocazie, nu cu mult timp în urmă, poate este posibil să înțelegem: nu a mai avut unde să se încadreze, pentru a nu ieși definitiv și din politică. Că folosește orice prilej pentru a-i călca în picioare pe foștii colegi de partid, care l-au apărat inclusiv în stradă, atunci când legea îl fugărea pe sub streșinile din centrul Devei, asta ține de calitatea omului.

Dar faptul că se afișează public spunând că el este „adevăratul primar al Devei”, susținând candidatul roșu la prezidențiale, asta ține deja de patologic. Ne este greu să intuim ce mai poate urma, în acest serial tragi-comic al periferiei politice.

 

banner barat

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune         Hoți prinși în urma unei razii         Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare         CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie