Transfer şoc: Primarul Tiberiu Iacob – Ridzi a trecut la UNPR!

98

Primarul municipiului Petroşani a demisionat din PDL şi a trecut în UNPR, partid condus în judeţul Hunedoara de senatorul Haralambie Vochiţoiu, cu care Ridzi a avut de-a lungul timpului mai multe disensiuni.

iacob_ridziInformaţia a fost confirmată de preşedintele UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, care spune că Tiberiu Iacob – Ridzi a semnat, miercuri, adeziunea la UNPR. „Da, este adevărat. Sper ca venirea acestuia să-i aducă mai multe voturi lui Victor Ponta, pentru că – să nu uităm –Tiberiu Iacob – Ridzi a fost confirmat de trei ori de oamenii din Petroşani în funcţia de primar. Acesta este obiectivul în acest moment, dar angajamentul este pe teremn nedeterminat. Să vedem cum putem valorifica acest parteneriat politic în favoarea oamenilor”, a declarat Vochiţoiu.

Cât priveşte disensiunile pe care cei doi le-au avut de-a lungul timpului, acestea par să fie uitate şi îngropate peste noapte. În plus, senatorul de Valea Jiului susţine că el nu a ridicat niciodată „securea”, ci a fost doar în „autoapărare”

Tiberiu Iacob Ridzi a câştigat primul mandat, parţial, în anul 2007 pe listele PDL, după decesul ex-primarului Carol Schreter. În 2008 şi mai apoi în 2012 s-a impus din nou la alegerile locale, învingându-i pe reprezentanţii PSD şi PNL, candidând din partea aceluiaşi partid care l-a propulsat pe scena politică. De fapt, până acum, primarul Petroşaniului nu a schimbat niciodată formaţiunea politică. Totuşi, în luna februarie, Ridzi a demisionat din zoate funcţiile deţinute în partid – preşedinte al filialei municipale a PDL şi prim-vicepreşedinte al PDL Hunedoara – invocând „anumite rezerve ale partidului” faţă de el, însă a rămas membru al formaţiunii politice.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.