Transfer şoc: Primarul Tiberiu Iacob – Ridzi a trecut la UNPR!

Primarul municipiului Petroşani a demisionat din PDL şi a trecut în UNPR, partid condus în judeţul Hunedoara de senatorul Haralambie Vochiţoiu, cu care Ridzi a avut de-a lungul timpului mai multe disensiuni.

iacob_ridziInformaţia a fost confirmată de preşedintele UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, care spune că Tiberiu Iacob – Ridzi a semnat, miercuri, adeziunea la UNPR. „Da, este adevărat. Sper ca venirea acestuia să-i aducă mai multe voturi lui Victor Ponta, pentru că – să nu uităm –Tiberiu Iacob – Ridzi a fost confirmat de trei ori de oamenii din Petroşani în funcţia de primar. Acesta este obiectivul în acest moment, dar angajamentul este pe teremn nedeterminat. Să vedem cum putem valorifica acest parteneriat politic în favoarea oamenilor”, a declarat Vochiţoiu.

Cât priveşte disensiunile pe care cei doi le-au avut de-a lungul timpului, acestea par să fie uitate şi îngropate peste noapte. În plus, senatorul de Valea Jiului susţine că el nu a ridicat niciodată „securea”, ci a fost doar în „autoapărare”

Tiberiu Iacob Ridzi a câştigat primul mandat, parţial, în anul 2007 pe listele PDL, după decesul ex-primarului Carol Schreter. În 2008 şi mai apoi în 2012 s-a impus din nou la alegerile locale, învingându-i pe reprezentanţii PSD şi PNL, candidând din partea aceluiaşi partid care l-a propulsat pe scena politică. De fapt, până acum, primarul Petroşaniului nu a schimbat niciodată formaţiunea politică. Totuşi, în luna februarie, Ridzi a demisionat din zoate funcţiile deţinute în partid – preşedinte al filialei municipale a PDL şi prim-vicepreşedinte al PDL Hunedoara – invocând “anumite rezerve ale partidului” faţă de el, însă a rămas membru al formaţiunii politice.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noul coronavirus lovește devastator în județul Hunedoara. Nouă localități, la limita carantinării         Ioan de Hunedoara a fost omagiat de hunedoreni         Povestea științifică a Cetății Deva         Situație dramatică în Orăștie: Tâmpenia „Nu purtați mască”, „Nu este Covid 19” dă roade. Finanțele – închise, în urma infectării unor angajate         Dosarul retrocedărilor controversate din Retezat, soluționat după un deceniu. Ce a decis instanța         Fortificația Sarmizegetusei Regia va fi restaurată integral         Începe distribuirea unor produse alimentare destinate anumitor categorii de persoane din Deva         Muncă la negru pe șantierul căii ferate Simeria – Gurasada         Din bugetul județului Hunedoara se va amenaja un compartiment destinat tratării pacienților cardiaci critici         CJ Hunedoara: Încă 3 milioane de lei pentru drumurile județene         CJ Hunedoara va finanța închiderea deponeului neconform de la Vulcan         Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei         Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara         Petrecere în plină stradă, într-un cartier din Hunedoara         Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan