Transfer şoc: Primarul Tiberiu Iacob – Ridzi a trecut la UNPR!

Primarul municipiului Petroşani a demisionat din PDL şi a trecut în UNPR, partid condus în judeţul Hunedoara de senatorul Haralambie Vochiţoiu, cu care Ridzi a avut de-a lungul timpului mai multe disensiuni.

iacob_ridziInformaţia a fost confirmată de preşedintele UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, care spune că Tiberiu Iacob – Ridzi a semnat, miercuri, adeziunea la UNPR. „Da, este adevărat. Sper ca venirea acestuia să-i aducă mai multe voturi lui Victor Ponta, pentru că – să nu uităm –Tiberiu Iacob – Ridzi a fost confirmat de trei ori de oamenii din Petroşani în funcţia de primar. Acesta este obiectivul în acest moment, dar angajamentul este pe teremn nedeterminat. Să vedem cum putem valorifica acest parteneriat politic în favoarea oamenilor”, a declarat Vochiţoiu.

Cât priveşte disensiunile pe care cei doi le-au avut de-a lungul timpului, acestea par să fie uitate şi îngropate peste noapte. În plus, senatorul de Valea Jiului susţine că el nu a ridicat niciodată „securea”, ci a fost doar în „autoapărare”

Tiberiu Iacob Ridzi a câştigat primul mandat, parţial, în anul 2007 pe listele PDL, după decesul ex-primarului Carol Schreter. În 2008 şi mai apoi în 2012 s-a impus din nou la alegerile locale, învingându-i pe reprezentanţii PSD şi PNL, candidând din partea aceluiaşi partid care l-a propulsat pe scena politică. De fapt, până acum, primarul Petroşaniului nu a schimbat niciodată formaţiunea politică. Totuşi, în luna februarie, Ridzi a demisionat din zoate funcţiile deţinute în partid – preşedinte al filialei municipale a PDL şi prim-vicepreşedinte al PDL Hunedoara – invocând “anumite rezerve ale partidului” faţă de el, însă a rămas membru al formaţiunii politice.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie         Rareș Demian, președintele Văii Dacilor, a murit. Tânărul ar fi fost găsit spânzurat cu un tricolor         Cum a fost celebrată Ziua Națională a României în Hunedoara