Transfer şoc: Primarul Tiberiu Iacob – Ridzi a trecut la UNPR!

Primarul municipiului Petroşani a demisionat din PDL şi a trecut în UNPR, partid condus în judeţul Hunedoara de senatorul Haralambie Vochiţoiu, cu care Ridzi a avut de-a lungul timpului mai multe disensiuni.

iacob_ridziInformaţia a fost confirmată de preşedintele UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, care spune că Tiberiu Iacob – Ridzi a semnat, miercuri, adeziunea la UNPR. „Da, este adevărat. Sper ca venirea acestuia să-i aducă mai multe voturi lui Victor Ponta, pentru că – să nu uităm –Tiberiu Iacob – Ridzi a fost confirmat de trei ori de oamenii din Petroşani în funcţia de primar. Acesta este obiectivul în acest moment, dar angajamentul este pe teremn nedeterminat. Să vedem cum putem valorifica acest parteneriat politic în favoarea oamenilor”, a declarat Vochiţoiu.

Cât priveşte disensiunile pe care cei doi le-au avut de-a lungul timpului, acestea par să fie uitate şi îngropate peste noapte. În plus, senatorul de Valea Jiului susţine că el nu a ridicat niciodată „securea”, ci a fost doar în „autoapărare”

Tiberiu Iacob Ridzi a câştigat primul mandat, parţial, în anul 2007 pe listele PDL, după decesul ex-primarului Carol Schreter. În 2008 şi mai apoi în 2012 s-a impus din nou la alegerile locale, învingându-i pe reprezentanţii PSD şi PNL, candidând din partea aceluiaşi partid care l-a propulsat pe scena politică. De fapt, până acum, primarul Petroşaniului nu a schimbat niciodată formaţiunea politică. Totuşi, în luna februarie, Ridzi a demisionat din zoate funcţiile deţinute în partid – preşedinte al filialei municipale a PDL şi prim-vicepreşedinte al PDL Hunedoara – invocând “anumite rezerve ale partidului” faţă de el, însă a rămas membru al formaţiunii politice.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști