Taxele din târgul auto, suspendate

targ autoConsilierii locali ai municipiului Hunedoara supun votului un proiect ce priveşte suspendarea taxelor percepute pentru târgul auto înfiinţat în Hunedoara, în curtea fostei şcoli generale nr.1.

“Având în vedere că este necesară atragerea de utilizatori ai târgului şi o mai bună popularizare a acestuia în municipiul Hunedoara şi în împrejurimi, propunem ca timp de două luni, septembrie şi octombrie 2013, accesul în târg să se facă liber, fără plata vreunei taxe”, a informat Primăria Hunedoara. Proprietarii maşinilor trebuiau să plătească 50 de lei pentru a-şi expune timp de o lună autoturismele în curtea fostei şcoli din Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Taxele din târgul auto, suspendate

  1. Radu

    Popularizarea se poate face foarte simplu …. puneti organele locale abilitate sa ii amendeze pe acei proprietari de masini care is expun masinile spre vanzare ocupand parcarile publice de pe bulevadul Dacia, sau parcarea de la Kaufland…si odata cu asta mai atrageti si niste fonduri din amenzi, eliberati si niste locuri de parcare, si poate (slabe sanse) linistiti niste nesimtiti.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva