SORIN ŞTEFONI: „Cu credinţă şi pricepere pentru hunedoreni”

Candidatul PNL pentru postul de deputat în Colegiul nr.3 şi-a început campania cu un spectacol electoral, sâmbătă, la Haţeg. Alături de Sorin Ştefoni au urcat pe scenă, liderii judeţeni ai partidului, parlamentari, primari şi deputatul european Norica Nicolai

MAIN stefoni hateg

Evenimentul a fost deschis de un spectacol folcloric pe scena amenajată în piaţa de lângă Colegiul Naţional I.C. Brătianu din Haţeg. Gazda manifestărilor, primarul Marcel Goia, i-a îndemnat pe haţegani, în discursul său, să acorde candidatului PNL Sorin Ştefoni  aceeaşi încredere pe care i-au dat-o lui în 2012 şi nu vor regreta.

Şansa localităţilor hunedorene: banii europeni

Sorin Ştefoni are 46 de ani, este căsătorit şi are doi băieţi. De la vârsta de 27 de ani a intrat în administraţie, a fost primar al comunei Densuş timp de 16 ani, iar perioada în care liberalii au fost în guvernarea USL a ocupat funcţia de ministru secretar de stat în ministerul Muncii unde s-a ocupat de un program european care a adus României peste un miliard de euro.  „Astăzi cei care sunt la guvernare doresc să ne ţină pe noi, pe comunităţile liberale la poarta ministerelor, dar vă promit – cum am promis celor din Densuş că o să aibă apă şi canal, şi acum au –, promit în faţa dumneavoastră că voi susţine proiectele tuturor colegilor mei primari, indiferent de culoare politică, să acceseze fonduri europene. Banii europeni nu trebuie împărţiţi pe culori politice, trebuie împărţiţi românilor. Şi eu pot să mă bat pentru acest lucru”, a spus Ştefoni în discursul său.

Intabularea gratuită, proiect USL susţinut doar de PNL

Preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, a readus în atenţia publică promisiunile electorale din 2012 pe care PSD le-a uitat după ce a pus mâna pe putere. „Am fost singurii din USL care am votat ca prima intabulare să se facă fără bani. PSD a votat împotriva intabulării gratuite a terenurilor agricole şi forestiere, deşi promiseseră alături de noi că vor susţine acest proiect. Sper că nu asta doriţi: să votaţi oameni şi partide care nu sunt pentru interesul nostru al tuturor. Sper ca dumneavoastră să nu mai votaţi partide care nu îşi respectă angajamentele. De aceea vă îndemn să nu uitaţi ceea ce a făcut echipa liberală în judeţul Hunedoara şi să puneţi ştampila de vot cu încredere cum aţi făcut-o de ani de zile pe candidaţii PNL, atât la euro-parlamentare, cât şi pentru Camera Deputaţilor”, a spus Moloţ.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara