Și eu… România în primul rând!

Și eu…

Eu, Voi, Noi, cetățenii acestei binecuvântate țări, am pus vineri, 15 martie 2019, România în primul rând.

Campania ”România vrea autostrăzi” a solidarizat mii și mii de oameni și a cuprins pe lângă aceștia, companii, primari, școli, sindicate, magazine, ONG-uri, ambasade, Reprezentanța Comisiei Europene.

O susținere specială a venit din partea Președintelui României:”În legătură cu protestul de astăzi de la ora 15.00 – un protest pentru autostrăzi. Vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei. Și eu.”

A fost un semnal puternic că așa nu se mai poate! A fost un avertisment pentru PSD că oamenii nu mai suportă minciuna și ipocrizia, că oamenii doresc să trăiască demni, într-o țară dezvoltată, cu un trai civilizat.

Doar liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a înțeles nimic. El l-a atacat pe inițiatorul mișcării #șîeu, omul de afaceri Ștefan Mandachi, afirmând că ar fi ”circari conduși de leneși”, sugerând că președintele Klaus Iohannis ar fi în spatele acțiunii de protest. Este trist că acest om nu mai înțelege ce se întâmplă în România noastră, cantonat între zidurile proprietății lui grandioase din Teleorman, cu gândul la averea mutată în Brazilia.

”Cea mai mică autostradă din lume face de rușine o națiune” – este titlul unui articol scris de jurnaliștii de la BBC. Noi nu vrem să fim făcuți de rușine, din cauza patri-hoților ce-i sunt alături lui Liviu Dragnea!

Să trăiești într-o lume paralelă, plină de asasini și securiști, nu ar fi cea mai gravă problemă dacă o faci individual, dar atunci când implici și afectezi viața a milioane de oameni, trebuie să fii oprit! Nu poți să fii lăsat, pe termen mediu și lung, să îți bați joc de bunăstarea românilor, de justiția română, de Armata României, de Biserica Ortodoxă Română. Trebuie să fii oprit atunci când dai semnale clare că vrei să instaurezi dictatura în România!

Pentru noi, liberalii, “România în primul rând”, înseamnă lupta pentru România democratică și prosperă, împotriva României-colivie! Partidul Național Liberal are istorie, are tradiție, motiv din care are dreptul și datoria să țină seama de ideile unor înaintași iluștri care au militat întreaga viață pentru democrație și să le împărtășească concetățenilor.

Să ne amintim, așadar, că Nicolae Bălcescu spunea: ”Așteptați cu răbdare ziua predestinată. Lupta noastră va fi atunci mare și glorioasă pentru că misiunea Românului este aceea de a se găsi primul pe câmpul de luptă, în primele rânduri ale luptei democrației împotriva tiraniei”.

 

Eleonora-Carmen HĂRĂU,

Senator PNL Hunedoara

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Transport ilegal de lemne         322 de metri cubi de lemne expediate ilegal         Încă două cazuri de coronavirus în România         Patriarhia Română: Măsuri sanitare şi spirituale în timp de epidemie         PLAN PENTRU O SITUAŢIE DE URGENŢĂ. Autoritățile au luat măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus în județ         TIMP LIBER. Recomandările ZIARUL HUNEDOREANULUI pentru acest week-end         La OpticLine. Cataracta, cea mai frecventă afecțiune a ochilor, are rezolvare         Ce s-a ales de planurile de modernizare a celor 10 șosele turistice din Hunedoara         S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile