Și eu… România în primul rând!

Și eu…

Eu, Voi, Noi, cetățenii acestei binecuvântate țări, am pus vineri, 15 martie 2019, România în primul rând.

Campania ”România vrea autostrăzi” a solidarizat mii și mii de oameni și a cuprins pe lângă aceștia, companii, primari, școli, sindicate, magazine, ONG-uri, ambasade, Reprezentanța Comisiei Europene.

O susținere specială a venit din partea Președintelui României:”În legătură cu protestul de astăzi de la ora 15.00 – un protest pentru autostrăzi. Vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei. Și eu.”

A fost un semnal puternic că așa nu se mai poate! A fost un avertisment pentru PSD că oamenii nu mai suportă minciuna și ipocrizia, că oamenii doresc să trăiască demni, într-o țară dezvoltată, cu un trai civilizat.

Doar liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a înțeles nimic. El l-a atacat pe inițiatorul mișcării #șîeu, omul de afaceri Ștefan Mandachi, afirmând că ar fi ”circari conduși de leneși”, sugerând că președintele Klaus Iohannis ar fi în spatele acțiunii de protest. Este trist că acest om nu mai înțelege ce se întâmplă în România noastră, cantonat între zidurile proprietății lui grandioase din Teleorman, cu gândul la averea mutată în Brazilia.

”Cea mai mică autostradă din lume face de rușine o națiune” – este titlul unui articol scris de jurnaliștii de la BBC. Noi nu vrem să fim făcuți de rușine, din cauza patri-hoților ce-i sunt alături lui Liviu Dragnea!

Să trăiești într-o lume paralelă, plină de asasini și securiști, nu ar fi cea mai gravă problemă dacă o faci individual, dar atunci când implici și afectezi viața a milioane de oameni, trebuie să fii oprit! Nu poți să fii lăsat, pe termen mediu și lung, să îți bați joc de bunăstarea românilor, de justiția română, de Armata României, de Biserica Ortodoxă Română. Trebuie să fii oprit atunci când dai semnale clare că vrei să instaurezi dictatura în România!

Pentru noi, liberalii, “România în primul rând”, înseamnă lupta pentru România democratică și prosperă, împotriva României-colivie! Partidul Național Liberal are istorie, are tradiție, motiv din care are dreptul și datoria să țină seama de ideile unor înaintași iluștri care au militat întreaga viață pentru democrație și să le împărtășească concetățenilor.

Să ne amintim, așadar, că Nicolae Bălcescu spunea: ”Așteptați cu răbdare ziua predestinată. Lupta noastră va fi atunci mare și glorioasă pentru că misiunea Românului este aceea de a se găsi primul pe câmpul de luptă, în primele rânduri ale luptei democrației împotriva tiraniei”.

 

Eleonora-Carmen HĂRĂU,

Senator PNL Hunedoara

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte + 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Scene de violență extremă produse de un interlop din Vulcan         Râsu’-plânsu’ arheologiei. Concluziile bizare ale expertului care a stabilit valoarea matriței din Sarmizegetusa Regia         O fetiță de patru ani s-a prăbușit de la etajul al doilea al unui bloc din Deva         Cum a fost celebrată Ziua Drapelului Național în Deva și Hunedoara         Lansare proiect: „Construcţie şi dotare creşă nouă, strada Luminii, nr. 10, municipiul Orăştie”         Variante ieftine de vacanță – Serbia sau Bosnia         Peste 3.000 de tone de păcură vor încălzi municipiul Brad         Drumul spre cetatea dacică Piatra Roșie a fost asfaltat         Șase medii 10 în județ, la Evaluarea Națională         ATENŢIONARE PENTRU ȘOFERI. Traficul rutier va fi închis în weekend pe strada Hărăului         PRIMARUL DEVEI: „Susțin necondiționat orice demers menit a salva Termocentrala Mintia de la închidere!”         Program prelungit la “Paşapoarte”, doar dacă se impune         Ziua comunei Râu de Mori         Sărbătoarea Sânzienelor, păstrată în satele din Munții Orăștiei         Lansarea implementării proiectului: „Creşterea eficienţei energetice a blocului de locuințe M1 – Aleea Crizantemelor din municipiul Deva“, cod SMIS 117069         Podul verde al Autostrăzii Lugoj – Deva, din ce în ce mai animat         Un adolescent în vârstă de 16 ani a distrus trei autoturisme         Afacerea unui contrabandist pusă pe butuci         Tragedie pe calea ferată, în stația Aurel Vlaicu. A murit o copilă de opt ani         Furtună violentă în Hunedoara – VIDEO