Serbările Zăpezii din Parâng, finanţate de Primăria Petroşani

Primăria Municipiului Petroşani se implică şi în acest an în organizarea uneia dintre cele mai aşteptate competiţii ce se desfăşoară în Staţiunea Parâng, denumită generic „Serbările Zăpezii”.

serbari.zapadaManifestarea a ajuns la cea de a unsprezecea ediţie şi, de la an la an, a strâns tot mai mulţi competitori dornici de mişcare şi distracţie într-un cadru natural feeric. “Serbările Zăpezii” au debutat în anul 2003, când membrii Asociaţiei Schi Turism Montan ,,PRO – PARÂNG” au decis să organizeze un mini concurs pentru copii. Dar, de la an la an, organizatorii au încercat să atragă participanţi de toate vârstele şi au reuşit, aşa că tot mai mulţi competitori au luat startul în concursurile organizate cu acet prilej.  Iar organizatorii spun că această manifestare sportivă oferă posibilitata de a petrece câteva ore în aerul curat al masivului Parâng, pe o pârtie mai puţin folosită, respectiv SLIMA, dar care se bucură de un peisaj deosebit. În plus, concursurile organizate au un caracter distractiv, încercând să-i antreneze toţi cei prezenţi.  Şi, de câţiva ani încoace, municipalitatea din Petroşani s-a implicat direct, ca şi coorganizator, pentru buna desfăşurare a Serbărilor Zăpezii din Parâng. Iar pentru acest an, primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi, propune consilierilor locali aprobarea sumei de 1.000 de lei, în vederea participării ca şi coorganizator la cea de a XI-a ediţie a concursului „Serbările Zăpezii”, ce va avea loc în Parâng, în luna martie.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum s-a lucrat la noua șosea din munții Parâng         Superstarul care a dansat gol pușcă în Sarmizegetusa Regia se întoarce: „Am făcut haka în onoarea dacilor”         Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident