Serbările Zăpezii din Parâng, finanţate de Primăria Petroşani

Primăria Municipiului Petroşani se implică şi în acest an în organizarea uneia dintre cele mai aşteptate competiţii ce se desfăşoară în Staţiunea Parâng, denumită generic „Serbările Zăpezii”.

serbari.zapadaManifestarea a ajuns la cea de a unsprezecea ediţie şi, de la an la an, a strâns tot mai mulţi competitori dornici de mişcare şi distracţie într-un cadru natural feeric. “Serbările Zăpezii” au debutat în anul 2003, când membrii Asociaţiei Schi Turism Montan ,,PRO – PARÂNG” au decis să organizeze un mini concurs pentru copii. Dar, de la an la an, organizatorii au încercat să atragă participanţi de toate vârstele şi au reuşit, aşa că tot mai mulţi competitori au luat startul în concursurile organizate cu acet prilej.  Iar organizatorii spun că această manifestare sportivă oferă posibilitata de a petrece câteva ore în aerul curat al masivului Parâng, pe o pârtie mai puţin folosită, respectiv SLIMA, dar care se bucură de un peisaj deosebit. În plus, concursurile organizate au un caracter distractiv, încercând să-i antreneze toţi cei prezenţi.  Şi, de câţiva ani încoace, municipalitatea din Petroşani s-a implicat direct, ca şi coorganizator, pentru buna desfăşurare a Serbărilor Zăpezii din Parâng. Iar pentru acest an, primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi, propune consilierilor locali aprobarea sumei de 1.000 de lei, în vederea participării ca şi coorganizator la cea de a XI-a ediţie a concursului „Serbările Zăpezii”, ce va avea loc în Parâng, în luna martie.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj