Senatorii, averile la control. Vochiţoiu se declară sărac, dar este larg la pungă

Spre deosebire de colegii lor din Camera Deputaţilor, senatorii hunedoreni nu au uitat de obligaţia de a-şi actualiza declaraţiile de avere. Documentele relevă faptul că aleşii noştri nu au de ce să îşi facă griji pentru ziua de mâine.

harry_numaraParadoxul îl regăsim în declaraţia de avere a lui Haralambie Vochiţoiu, ales prin redistribuire pe listele PP-DD,  însă migrat recent la UNPR. Vochiţoiu pare sărac lipit, nu are bunuri pe numele lui şi nici conturi în bănci. A găsit însă bani suficienţi pentru a împrumuta două firme de care îşi leagă strâns numele cu sume consistente. Astfel, senatorul susţine că deţine doar un apartament în Petroşani împreună cu soţia lui, nu are nici un autoturism şi nici depozite bancare sau conturi deschise la bănci. În tot acest timp, a împrumutat cu suma de 727.694 de lei societăţile Euro Jobs şi Art Forest Company. Şi mai are un credit de 34.740 de euro la o bancă, contractat oare pentru împrumutul acordat firmelor în cauză?

Mariana Câmpeanu (PNL), în schimb, nu are motive să se teamă pentru bunăstarea familiei. Deţine două terenuri, unul agricol şi unul intravilan, trei apartamente şi o casă de vacanţă. De asemenea, are depozite bancare în valoare de aproape 258.000 lei, 6.432 euro şi 1.367 dolari.

Păran a investit în imobiliare

Şi Dorin Păran este un senator fără grija zilei de mâine. Împreună cu soţia sa deţine 4 terenuri agricole sau în intravilan, dar şi 7 imobile – apartamente, case şi un spaţiu de producţie. Mai are, de asemenea, şi patru autoturisme, trei depozite bancare în valoare 6.000 de euro şi 10.000 de dolari.

În schimb, Cosmin Nicula are datorii, după cum declară pe propria răspundere. Deţine trei terenuri, două case şi un apartament, dar şi două autoturisme. Mai are 31.500 de lei în cont, dar banii pe care îi are de plată depăşesc cu mult economiile. Astfel, Cosmin Nicula spune că are de plată

281.191 de lei către o firma de construcţii şi credite bancare în valoare de 34.000 de lei şi 35.105 euro.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Senatorii, averile la control. Vochiţoiu se declară sărac, dar este larg la pungă

  1. Gelu

    Radiografia unui caracter inexistent – Senatorul Resturilor Vochitoiu Haralambie

    De-a lungul timpului Vochitoiu s-a dovedit un asiduu colectionar de carnete de partid. A debutat sub soarele Partidului Socialist. Cand a simtit ca soarele PS este la apus a tradat si a ajuns in PSD, sub zodia celor trei trandafiri. Din cauza lacomiei si a caracterului intrigant Vochitoiu a tradat increderea celor din PSD colaborand amplu si detaliat cu PDL-ul local si judetean (imediat dupa alegerile pierdute a declarat in Romania Libera ca el vrea sa intre la guvernare alaturi de PDL – singurul lider local si judetean!). Averea i-a crescut sub ochii cuprinsi de mirare ai colegilor din PSD pe care ii pacalea ca este cinstitsi lupta impotriva portocaliilor. Pana la urma a fost exclus si s-a refugiat sub pulpana infractorului Dan Diaconescu care in spatele degetului mare arata de fapt degetul mijlociu electoratului. PPDD s-a dovedit partidul puscariabililor si al celor fara de caracter, partidul tradatorilor. Ajuns senator prin redistribuire, prin intrigi si minciuni a reusit sa indeparteze colegii senatori din ppdd. Isi dorea functiile numai pentru el. Dupa ce a pus pe butuci si PPDD-ul se refugiaza la UNPR, partid care nu are mai mult de 1% in sondajele nationale si care a colaborat perfect cu PDL-ul, fiind la guvernare ani buni. Sub semnul vulturului, pe care il va transforma in curand intr-o cioara ponosita, Vochitoiu va incerca sa puna in aplicare visul sau de aur: secretar in ministerul muncii sau, de ce nu, ministrul muncii. Iluzii. Vochitoiu a pierdut sansa de a demonstra ca are caracter ramanand in barca celor care i-au oferit o sansa atunci cand nu mai avea niciuna. La putere sunt prea multi (86%), in opozitie putea sa se remarce. Cati profitori ca Vochitoiu nu se regasesc printre cei 86%? Propunem ca la urmatoarele alegeri Vochitoiu sa candideze sub semnul sobolanului care fuge de pe corabia in flacari! Un caracter ca si cascavalul, doar ca si la cascaval materia este mai consistenta decat gaurile. La Senatorul Resturilor e invers, tocmaide aceea si radiografia unui caracter inexistent.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara         Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România