ŞEFII CJH S-AU ŢINUT DE VORBĂ! Aparatul RMN a ajuns la Spitalul Judeţean din Deva

Promis de şefii Consiliului Judeţean Hunedoara (CJH), aparatul de imagistică prin rezonanţă magnetică (RMN) a ajuns la Deva şi urmează să fie instalat în spaţiul de la parterul  Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU).

 

 

În aceste zile, la spiral, se execută lucrările de asamblare pentru aparatul RMN. „Spaţiul, în suprafaţă de 160 de metri pătraţi, în care a funcţionat Direcţiunea a fost reamenajat, după modelul construcţiilor spitaliceşti, iar acum aparatul RMN este în curs de instalare. Urmează probe şi instruirea personalului. Având în vedere că accesul se va face prin holul principal, se va asigura un acces facil al pacienţilor”, a declarat Delia Băda, managerul SJU Deva.

Laudaţio cu bătaie lungă

La recepţie şi-a făcut poze (ca de obicei) cu RMN-ul şi Costel Avram, administratorul public al judeţului Hunedoara, doar că de această dată a figurat ca servant de elogiu pentru Laurenţiu Nistor, semn că el (Avram) n-ar mai fi în cărţi pentru o posibilă candidatură la şefia judeţului.  “Este un proiect al domnului Laurenţiu Nistor, demarat în perioada în care ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. Mă bucur că noi, actuala echipă, am reuşit să ducem la bun sfârşit acest demers, astfel încât hunedorenii să nu mai fie nevoiţi să apeleze la serviciile din mediul privat pentru acest tip de investigaţii”, a declarat Costel Avram.

Dotări pentru RMN

Spaţiului în care va funcţiona aparatul RMN va cuprinde: cabinet de investigaţii, cabină de comandă, spaţiu pentru pregătirea pacienţilor, spaţiu pentru pregătirea pacienţilor minori (care cuprinde o încăpere pentru anestezie generală şi pentru trezire), sală de aşteptare, grupuri sanitare, vestiar, birou pentru personalul medical şi un spaţiu de depozitare pentru produsele farmaceutice, informează CJH printr-un comunicat de presă. Aparatul a fost achiziţionat de Ministerul Sănătăţii prin Acordul de împrumut încheiat cu Banca Mondială, în valoare totală de 250 de milioane euro.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         (P) Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         (P) Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal         Toate drumurile duc la Salonul Hunedorean al Cărţii         UNA DE “MAGNA CUM LAUDE” LA CJH: Galeriile de Artă „FORMA” devin o bijuterie arhitecturală         Prinși la furat de băutură și țigări         Drumul Național 7A va intra în reparații capitale. Primele lucrări de reabilitare au început         Incendiu puternic în Geoagiu. Un om a murit