Salarii mai mari pentru angajaţii ApaServ fără creşteri de tarife!

Preţul apei din Valea Jiului rămâne printre cele mai mici din ţară, în ciuda „legendelor” care îl plasează în topul tarifelor naţionale. În tot acest timp, conducerea SC ApaServ Valea Jiului SA a găsit soluţii şi fonduri pentru majorarea salariilor pentru angajaţi.

avramAngajaţii ApaServ Valea Jiului SA vor primi salarii mai mari, iar conducerea furnizorului de apă din Valea Jiului încearcă să menţină nemodificate tarifele. La ora actuală, chiar dacă mulţi s-au obişnuit să spună că apa din zonă este printre cele mai scumpe din ţară, realitatea este cu totul diferită. Concret, în ceea ce priveşte tarifele aplicate, ApaServ Valea Jiului SA se află pe locul 39 din 43 de operatori naţionali. „Bugetul este făcut pe o creştere a tarifelor de 4,7%, dar eu mă străduiesc să încasez banii, pentru a nu mări preţul. Voi mai avea discuţii cu acţionarii, dar cert este că, până la 1 aprilie nu vom mări preţul apei, dar sper ca prin măsurile pe care le voi lua, de creştere a productivităţii muncii, cetăţenii din Valea Jiului să beneficieze de acelaşi tarif”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului SA.

Şi, în tot acest context, salariile angajaţilor vor creşte, e drept, diferenţiat, pe categorii de personal.

De precizat că este pentru prima dată când bugetul ApaServ se bazează numai pe veniturile încasate şi, mai mult decât atât anul 2013 a fost încheiat fără datorii către furnizori sau către bugetul consolidat al statului şi nu are nici un credit.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj