Salarii mai mari pentru angajaţii ApaServ fără creşteri de tarife!

Preţul apei din Valea Jiului rămâne printre cele mai mici din ţară, în ciuda „legendelor” care îl plasează în topul tarifelor naţionale. În tot acest timp, conducerea SC ApaServ Valea Jiului SA a găsit soluţii şi fonduri pentru majorarea salariilor pentru angajaţi.

avramAngajaţii ApaServ Valea Jiului SA vor primi salarii mai mari, iar conducerea furnizorului de apă din Valea Jiului încearcă să menţină nemodificate tarifele. La ora actuală, chiar dacă mulţi s-au obişnuit să spună că apa din zonă este printre cele mai scumpe din ţară, realitatea este cu totul diferită. Concret, în ceea ce priveşte tarifele aplicate, ApaServ Valea Jiului SA se află pe locul 39 din 43 de operatori naţionali. „Bugetul este făcut pe o creştere a tarifelor de 4,7%, dar eu mă străduiesc să încasez banii, pentru a nu mări preţul. Voi mai avea discuţii cu acţionarii, dar cert este că, până la 1 aprilie nu vom mări preţul apei, dar sper ca prin măsurile pe care le voi lua, de creştere a productivităţii muncii, cetăţenii din Valea Jiului să beneficieze de acelaşi tarif”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului SA.

Şi, în tot acest context, salariile angajaţilor vor creşte, e drept, diferenţiat, pe categorii de personal.

De precizat că este pentru prima dată când bugetul ApaServ se bazează numai pe veniturile încasate şi, mai mult decât atât anul 2013 a fost încheiat fără datorii către furnizori sau către bugetul consolidat al statului şi nu are nici un credit.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu