Salarii mai mari pentru angajaţii ApaServ fără creşteri de tarife!

Preţul apei din Valea Jiului rămâne printre cele mai mici din ţară, în ciuda „legendelor” care îl plasează în topul tarifelor naţionale. În tot acest timp, conducerea SC ApaServ Valea Jiului SA a găsit soluţii şi fonduri pentru majorarea salariilor pentru angajaţi.

avramAngajaţii ApaServ Valea Jiului SA vor primi salarii mai mari, iar conducerea furnizorului de apă din Valea Jiului încearcă să menţină nemodificate tarifele. La ora actuală, chiar dacă mulţi s-au obişnuit să spună că apa din zonă este printre cele mai scumpe din ţară, realitatea este cu totul diferită. Concret, în ceea ce priveşte tarifele aplicate, ApaServ Valea Jiului SA se află pe locul 39 din 43 de operatori naţionali. „Bugetul este făcut pe o creştere a tarifelor de 4,7%, dar eu mă străduiesc să încasez banii, pentru a nu mări preţul. Voi mai avea discuţii cu acţionarii, dar cert este că, până la 1 aprilie nu vom mări preţul apei, dar sper ca prin măsurile pe care le voi lua, de creştere a productivităţii muncii, cetăţenii din Valea Jiului să beneficieze de acelaşi tarif”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului SA.

Şi, în tot acest context, salariile angajaţilor vor creşte, e drept, diferenţiat, pe categorii de personal.

De precizat că este pentru prima dată când bugetul ApaServ se bazează numai pe veniturile încasate şi, mai mult decât atât anul 2013 a fost încheiat fără datorii către furnizori sau către bugetul consolidat al statului şi nu are nici un credit.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident rutier pe Autostrada Lugoj – Deva         TIR-urile vor avea liber pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Teren sintetic de sport în curtea Școlii generale 7, din Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă         Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara