S-A FĂCUT ECOLOGIST. Conducerea centrală PER confirmă: Mareş este preşedinte la Hunedoara

Dănuţ Pop, preşedintele Partidului Ecologist Român (PER), a confirmat pentru ZIARUL Hunedoreanului că Răzvan Mareş a fost luat cu acte în PER, a primit o decizie de preşedinte interimar la Hunedoara şi figurează oficial pe site-ul partidului ca lider al filialei judeţene

 

 

Fostul viceprimar PSRo al Devei, Răzvan Cosmin Mareş s-a făcut ecologist. După apropierea de ALDE şi trecerea eşuată spre Pro România, Mareş a anunţat într-o conferinţă de presă că este preşedinte interimar al Partidului Ecologist Român, filiala judeţului Hunedoara. De această dată aşezarea lui Mareş la PER s-a făcut cu acte.

Mareş, ecologist cu acte

Cum „de poveşti e plin podul” şi pentru că instalarea fostului viceprimar PSRo în funcţia de preşedinte interimar PER Hunedoara s-a făcut în absenţa liderilor de la centru ai partidului, am încercat să obţinem o confirmare privind autenticitatea informaţiei, printr-o adresă oficială transmisă preşedintelui Dănuţ Pop. Acesta a avut amabilitatea să sune şi să confirme ştirea. „Există (adeziune, n.red.), există cum să nu. A şi primit decizia de preşedinte interimar în urmă cu o săptămână sau două – nu mai reţin exact şi nu vreau să greşesc. Dar puteţi verifica, fiindcă este trecut şi pe site-ul nostru. Luna viitoare suntem programaţi să venim la Hunedoara. N-am putut acum pentru că sunt sărbătorile şi Mircea Gutău (prim-vicepreşedintele PER, n.red.) are şi el o serie de proiecte”, ne-a declarat Dănuţ Pop, preşedintele PER, care a mai adus în discuţie câteva probleme legate de exploatarea şi exportul lemnului din România, o abordare extrem de interesantă care va fi expusă pe larg cu prilejul vizitei sale în judeţ.

Răzvan Mareș, noul preşedinte al PER Hunedoara, spune că a adus alături de el alţi trei consilieri locali ai municipiului Deva de la PSRo şi îşi propune să facă din Partidul Ecologist a treia sau a patra putere politică a judeţului Hunedoara.

 

Sursa foto: ziardehunedoara.ro

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Scene cumplite în Călan: un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărit         Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață         Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic