S-A FĂCUT ECOLOGIST. Conducerea centrală PER confirmă: Mareş este preşedinte la Hunedoara

Dănuţ Pop, preşedintele Partidului Ecologist Român (PER), a confirmat pentru ZIARUL Hunedoreanului că Răzvan Mareş a fost luat cu acte în PER, a primit o decizie de preşedinte interimar la Hunedoara şi figurează oficial pe site-ul partidului ca lider al filialei judeţene

 

 

Fostul viceprimar PSRo al Devei, Răzvan Cosmin Mareş s-a făcut ecologist. După apropierea de ALDE şi trecerea eşuată spre Pro România, Mareş a anunţat într-o conferinţă de presă că este preşedinte interimar al Partidului Ecologist Român, filiala judeţului Hunedoara. De această dată aşezarea lui Mareş la PER s-a făcut cu acte.

Mareş, ecologist cu acte

Cum „de poveşti e plin podul” şi pentru că instalarea fostului viceprimar PSRo în funcţia de preşedinte interimar PER Hunedoara s-a făcut în absenţa liderilor de la centru ai partidului, am încercat să obţinem o confirmare privind autenticitatea informaţiei, printr-o adresă oficială transmisă preşedintelui Dănuţ Pop. Acesta a avut amabilitatea să sune şi să confirme ştirea. „Există (adeziune, n.red.), există cum să nu. A şi primit decizia de preşedinte interimar în urmă cu o săptămână sau două – nu mai reţin exact şi nu vreau să greşesc. Dar puteţi verifica, fiindcă este trecut şi pe site-ul nostru. Luna viitoare suntem programaţi să venim la Hunedoara. N-am putut acum pentru că sunt sărbătorile şi Mircea Gutău (prim-vicepreşedintele PER, n.red.) are şi el o serie de proiecte”, ne-a declarat Dănuţ Pop, preşedintele PER, care a mai adus în discuţie câteva probleme legate de exploatarea şi exportul lemnului din România, o abordare extrem de interesantă care va fi expusă pe larg cu prilejul vizitei sale în judeţ.

Răzvan Mareș, noul preşedinte al PER Hunedoara, spune că a adus alături de el alţi trei consilieri locali ai municipiului Deva de la PSRo şi îşi propune să facă din Partidul Ecologist a treia sau a patra putere politică a judeţului Hunedoara.

 

Sursa foto: ziardehunedoara.ro

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva