S-A FĂCUT ECOLOGIST. Conducerea centrală PER confirmă: Mareş este preşedinte la Hunedoara

373

Dănuţ Pop, preşedintele Partidului Ecologist Român (PER), a confirmat pentru ZIARUL Hunedoreanului că Răzvan Mareş a fost luat cu acte în PER, a primit o decizie de preşedinte interimar la Hunedoara şi figurează oficial pe site-ul partidului ca lider al filialei judeţene

 

 

Fostul viceprimar PSRo al Devei, Răzvan Cosmin Mareş s-a făcut ecologist. După apropierea de ALDE şi trecerea eşuată spre Pro România, Mareş a anunţat într-o conferinţă de presă că este preşedinte interimar al Partidului Ecologist Român, filiala judeţului Hunedoara. De această dată aşezarea lui Mareş la PER s-a făcut cu acte.

Mareş, ecologist cu acte

Cum „de poveşti e plin podul” şi pentru că instalarea fostului viceprimar PSRo în funcţia de preşedinte interimar PER Hunedoara s-a făcut în absenţa liderilor de la centru ai partidului, am încercat să obţinem o confirmare privind autenticitatea informaţiei, printr-o adresă oficială transmisă preşedintelui Dănuţ Pop. Acesta a avut amabilitatea să sune şi să confirme ştirea. „Există (adeziune, n.red.), există cum să nu. A şi primit decizia de preşedinte interimar în urmă cu o săptămână sau două – nu mai reţin exact şi nu vreau să greşesc. Dar puteţi verifica, fiindcă este trecut şi pe site-ul nostru. Luna viitoare suntem programaţi să venim la Hunedoara. N-am putut acum pentru că sunt sărbătorile şi Mircea Gutău (prim-vicepreşedintele PER, n.red.) are şi el o serie de proiecte”, ne-a declarat Dănuţ Pop, preşedintele PER, care a mai adus în discuţie câteva probleme legate de exploatarea şi exportul lemnului din România, o abordare extrem de interesantă care va fi expusă pe larg cu prilejul vizitei sale în judeţ.

Răzvan Mareș, noul preşedinte al PER Hunedoara, spune că a adus alături de el alţi trei consilieri locali ai municipiului Deva de la PSRo şi îşi propune să facă din Partidul Ecologist a treia sau a patra putere politică a judeţului Hunedoara.

 

Sursa foto: ziardehunedoara.ro

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.