S-A FĂCUT ECOLOGIST. Conducerea centrală PER confirmă: Mareş este preşedinte la Hunedoara

Dănuţ Pop, preşedintele Partidului Ecologist Român (PER), a confirmat pentru ZIARUL Hunedoreanului că Răzvan Mareş a fost luat cu acte în PER, a primit o decizie de preşedinte interimar la Hunedoara şi figurează oficial pe site-ul partidului ca lider al filialei judeţene

 

 

Fostul viceprimar PSRo al Devei, Răzvan Cosmin Mareş s-a făcut ecologist. După apropierea de ALDE şi trecerea eşuată spre Pro România, Mareş a anunţat într-o conferinţă de presă că este preşedinte interimar al Partidului Ecologist Român, filiala judeţului Hunedoara. De această dată aşezarea lui Mareş la PER s-a făcut cu acte.

Mareş, ecologist cu acte

Cum „de poveşti e plin podul” şi pentru că instalarea fostului viceprimar PSRo în funcţia de preşedinte interimar PER Hunedoara s-a făcut în absenţa liderilor de la centru ai partidului, am încercat să obţinem o confirmare privind autenticitatea informaţiei, printr-o adresă oficială transmisă preşedintelui Dănuţ Pop. Acesta a avut amabilitatea să sune şi să confirme ştirea. „Există (adeziune, n.red.), există cum să nu. A şi primit decizia de preşedinte interimar în urmă cu o săptămână sau două – nu mai reţin exact şi nu vreau să greşesc. Dar puteţi verifica, fiindcă este trecut şi pe site-ul nostru. Luna viitoare suntem programaţi să venim la Hunedoara. N-am putut acum pentru că sunt sărbătorile şi Mircea Gutău (prim-vicepreşedintele PER, n.red.) are şi el o serie de proiecte”, ne-a declarat Dănuţ Pop, preşedintele PER, care a mai adus în discuţie câteva probleme legate de exploatarea şi exportul lemnului din România, o abordare extrem de interesantă care va fi expusă pe larg cu prilejul vizitei sale în judeţ.

Răzvan Mareș, noul preşedinte al PER Hunedoara, spune că a adus alături de el alţi trei consilieri locali ai municipiului Deva de la PSRo şi îşi propune să facă din Partidul Ecologist a treia sau a patra putere politică a judeţului Hunedoara.

 

Sursa foto: ziardehunedoara.ro

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019