S-A ALES PRAFUL. PNL Deva nu mai are niciun consilier din cei cu care a început acest mandat

Sebastian Bara şi-a înaintat demisia din PNL. El este „ultimul mohican” din echipa cu care PNL Deva a început acest mandat. Dacă vor continua în acest ritm, liberalii pot epuiza toate rezervele până la sfârşitul mandatului.

Lista PNL, prezentată electoratului (primii 11)

Petru Mărginean (cap de listă, a renunţat la postul de consilier, după ce a pierdut cursa la fotoliul de primar); 2. Irinel Faur; 3. Claudia Mihu; 4. Mircea Birău; 5. Daniel Crişan; 6. Sebastian Bara; (cei cinci au fost „prima garnitură” cu care a început PNL mandatul din 2016) 7. Francisc Kovacs; 8. Romeo Deteşan; 9. Tiberiu Borca; 10. Lidia Goia; 11. Raul Dobromir.

Director al Bibliotecii Judeţene – foarte probabil, cel mai activ director de instituţie publică din judeţul Hunedoara, Sebastian Bara a demisionat din PNL şi se retrage din Consiliul Local Deva. .”Mi-am depus demisia din PNL, după 10 ani de activitate în acest partid. Nu mă mai identific cu liberalismul şi cu ceea ce se întâmplă în noul PNL”, a declarat Bara, care a adăugat că nu exclude o colaborare cu un alt partid pe viitor, dar nu a luat încă o decizie în acest sens.

S-a ales praful de lista liberală

Florin Oancea, preşedintele PNL Deva, a fost surprins de decizia luată de Sebastian Bara. „Nu ştiam că e nemulţumit, n-am discutat niciodată acest subiect. Astăzi (luni, 8 aprilie 2019), m-a anunţat secretarul organizaţiei, Romeo Deteşan, că Sebastian Bara a trecut pe la sediul partidului şi şi-a depus demisia”, a declarat Oancea. Bara este consilier local din partea PNL la Deva, iar prin demisie îşi va pierde mandatul. Locul său va fi luat de Cornel Jula, fost delegat sătesc în mai multe mandate, cel care a reprezentat interesele locuitorilor din Sântuhalm. Ar mai fi de notat faptul că s-a ales praful de lista consilierilor cu care PNL Deva a intrat în acest mandat, la alegerile din 2016. Jocurile de culise, prin demisii şi demiteri, uneori, cu consecinţe juridice foarte aproape de sfera penală, sunt un subiect de presă în sine şi va fi publicat pe măsură ce el se confirmă în instanţă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Adolescent de 16 ani acuzat că și-a violat sora de 10 ani         Tragedie pe DN 7, în apropiere de nodul rutier de la Ilia         Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin