S-A ALES PRAFUL. PNL Deva nu mai are niciun consilier din cei cu care a început acest mandat

Sebastian Bara şi-a înaintat demisia din PNL. El este „ultimul mohican” din echipa cu care PNL Deva a început acest mandat. Dacă vor continua în acest ritm, liberalii pot epuiza toate rezervele până la sfârşitul mandatului.

Lista PNL, prezentată electoratului (primii 11)

Petru Mărginean (cap de listă, a renunţat la postul de consilier, după ce a pierdut cursa la fotoliul de primar); 2. Irinel Faur; 3. Claudia Mihu; 4. Mircea Birău; 5. Daniel Crişan; 6. Sebastian Bara; (cei cinci au fost „prima garnitură” cu care a început PNL mandatul din 2016) 7. Francisc Kovacs; 8. Romeo Deteşan; 9. Tiberiu Borca; 10. Lidia Goia; 11. Raul Dobromir.

Director al Bibliotecii Judeţene – foarte probabil, cel mai activ director de instituţie publică din judeţul Hunedoara, Sebastian Bara a demisionat din PNL şi se retrage din Consiliul Local Deva. .”Mi-am depus demisia din PNL, după 10 ani de activitate în acest partid. Nu mă mai identific cu liberalismul şi cu ceea ce se întâmplă în noul PNL”, a declarat Bara, care a adăugat că nu exclude o colaborare cu un alt partid pe viitor, dar nu a luat încă o decizie în acest sens.

S-a ales praful de lista liberală

Florin Oancea, preşedintele PNL Deva, a fost surprins de decizia luată de Sebastian Bara. „Nu ştiam că e nemulţumit, n-am discutat niciodată acest subiect. Astăzi (luni, 8 aprilie 2019), m-a anunţat secretarul organizaţiei, Romeo Deteşan, că Sebastian Bara a trecut pe la sediul partidului şi şi-a depus demisia”, a declarat Oancea. Bara este consilier local din partea PNL la Deva, iar prin demisie îşi va pierde mandatul. Locul său va fi luat de Cornel Jula, fost delegat sătesc în mai multe mandate, cel care a reprezentat interesele locuitorilor din Sântuhalm. Ar mai fi de notat faptul că s-a ales praful de lista consilierilor cu care PNL Deva a intrat în acest mandat, la alegerile din 2016. Jocurile de culise, prin demisii şi demiteri, uneori, cu consecinţe juridice foarte aproape de sfera penală, sunt un subiect de presă în sine şi va fi publicat pe măsură ce el se confirmă în instanţă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Scene de violență extremă produse de un interlop din Vulcan         Râsu’-plânsu’ arheologiei. Concluziile bizare ale expertului care a stabilit valoarea matriței din Sarmizegetusa Regia         O fetiță de patru ani s-a prăbușit de la etajul al doilea al unui bloc din Deva         Cum a fost celebrată Ziua Drapelului Național în Deva și Hunedoara         Lansare proiect: „Construcţie şi dotare creşă nouă, strada Luminii, nr. 10, municipiul Orăştie”         Variante ieftine de vacanță – Serbia sau Bosnia         Peste 3.000 de tone de păcură vor încălzi municipiul Brad         Drumul spre cetatea dacică Piatra Roșie a fost asfaltat         Șase medii 10 în județ, la Evaluarea Națională         ATENŢIONARE PENTRU ȘOFERI. Traficul rutier va fi închis în weekend pe strada Hărăului         PRIMARUL DEVEI: „Susțin necondiționat orice demers menit a salva Termocentrala Mintia de la închidere!”         Program prelungit la “Paşapoarte”, doar dacă se impune         Ziua comunei Râu de Mori         Sărbătoarea Sânzienelor, păstrată în satele din Munții Orăștiei         Lansarea implementării proiectului: „Creşterea eficienţei energetice a blocului de locuințe M1 – Aleea Crizantemelor din municipiul Deva“, cod SMIS 117069         Podul verde al Autostrăzii Lugoj – Deva, din ce în ce mai animat         Un adolescent în vârstă de 16 ani a distrus trei autoturisme         Afacerea unui contrabandist pusă pe butuci         Tragedie pe calea ferată, în stația Aurel Vlaicu. A murit o copilă de opt ani         Furtună violentă în Hunedoara – VIDEO