S-A ALES PRAFUL. PNL Deva nu mai are niciun consilier din cei cu care a început acest mandat

Sebastian Bara şi-a înaintat demisia din PNL. El este „ultimul mohican” din echipa cu care PNL Deva a început acest mandat. Dacă vor continua în acest ritm, liberalii pot epuiza toate rezervele până la sfârşitul mandatului.

Lista PNL, prezentată electoratului (primii 11)

Petru Mărginean (cap de listă, a renunţat la postul de consilier, după ce a pierdut cursa la fotoliul de primar); 2. Irinel Faur; 3. Claudia Mihu; 4. Mircea Birău; 5. Daniel Crişan; 6. Sebastian Bara; (cei cinci au fost „prima garnitură” cu care a început PNL mandatul din 2016) 7. Francisc Kovacs; 8. Romeo Deteşan; 9. Tiberiu Borca; 10. Lidia Goia; 11. Raul Dobromir.

Director al Bibliotecii Judeţene – foarte probabil, cel mai activ director de instituţie publică din judeţul Hunedoara, Sebastian Bara a demisionat din PNL şi se retrage din Consiliul Local Deva. .”Mi-am depus demisia din PNL, după 10 ani de activitate în acest partid. Nu mă mai identific cu liberalismul şi cu ceea ce se întâmplă în noul PNL”, a declarat Bara, care a adăugat că nu exclude o colaborare cu un alt partid pe viitor, dar nu a luat încă o decizie în acest sens.

S-a ales praful de lista liberală

Florin Oancea, preşedintele PNL Deva, a fost surprins de decizia luată de Sebastian Bara. „Nu ştiam că e nemulţumit, n-am discutat niciodată acest subiect. Astăzi (luni, 8 aprilie 2019), m-a anunţat secretarul organizaţiei, Romeo Deteşan, că Sebastian Bara a trecut pe la sediul partidului şi şi-a depus demisia”, a declarat Oancea. Bara este consilier local din partea PNL la Deva, iar prin demisie îşi va pierde mandatul. Locul său va fi luat de Cornel Jula, fost delegat sătesc în mai multe mandate, cel care a reprezentat interesele locuitorilor din Sântuhalm. Ar mai fi de notat faptul că s-a ales praful de lista consilierilor cu care PNL Deva a intrat în acest mandat, la alegerile din 2016. Jocurile de culise, prin demisii şi demiteri, uneori, cu consecinţe juridice foarte aproape de sfera penală, sunt un subiect de presă în sine şi va fi publicat pe măsură ce el se confirmă în instanţă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare         16 transportatori rutieri din județul Hunedoara au fost controlați de inspectorii de muncă         Percheziţii domiciliare în 4 judeţe şi un prejudiciu de peste 25.000 de lei recuperat de poliţiştii hunedoreni         Tragedia care a cutremurat Hunedoara. Trupul pompierului Dragoș Petru și al fratelui său au fost aduse acasă