PSD și-a anunțat candidatul la Primăria Deva: Petru Mărginean

Alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Deva vor avea loc în 5 noiembrie. După ce, iniţial, organizaţia locală PSD din Deva l-a desemnat pe Ovidiu Moş drept candidat la funcţia de primar, vineri, organizaţia judeţeană a PSD l-a desemnat pe Petru Mărginean candidat la alegerile locale.

Și-au anunțat candidatura: Ovidiu Oancea (PNL – fost viceprimar), Răzvan Mareş (PSRO – viceprimar), Velu Căluşer (independent) şi Ovidiu Popa (ALDE – fost consilier judeţean). Postul de primar al Devei a rămas vacant în 24 aprilie 2017, când Mircia Muntean a primit sentinţa definitivă de sentinţa definitivă de şase ani de închisoare în dosarul în care a fost judecat pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice (doi ani pentru infracţiunea din dosar la care s-au adăugat patru ani de închisoare, primiţi într-un alt dosar, pentru abuz în serviciu).Ulterior, Ovidiu Moş a fost numit primar interimar.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva