PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II

Liberalii ar vrea să voteze, luni, 24 februarie 2020, împotriva Guvernului PNL Orban II, dar nu o pot face pentru că pesediştii refuză să se prezinte la învestitură în Parlament. România lucrului bine făcut…

Liberalii nu vor putea strânge 233 de parlamentari la votul de învestitură a Guvernului Orban II, programat pentru luni, 24 februarie 2020, a anticipat deputatul PNL Hunedoara Lucian Heiuş, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Deva.

Despre anticipate, după congresul PSD

Preşedintele PNL Hunedoara spune că, foarte probabil, Parlamentul se va pronunţa în privinţa guvernului abia pe data de 2 martie, după Congresul PSD, iar la votul de învestitură liberalii vor vota împotriva propriului guvern pentru a forţa declanşarea alegerilor anticipate. „Trebuie să ajungem la anticipate. Actuala majoritate creată în jurul Partidului Social Democrat, care încă are în jur de 42 la sută în Parlamentul Românei, este o frână în tot ceea ce încercăm să întreprindem pentru pune România pe făgaşul normal. Trebuie să avem curajul – toţi politicienii, într-o situaţie de criză – să ne depunem mandatele, să nu stăm agăţaţi de acele fotolii din Parlament încă 7-8 luni de zile pentru că interesul României trebuie să fie deasupra interesului individual al fiecărui parlamentar”, a declarat deputatul Lucian Heiuş, după o conferinţă de presă susţinută la sediul organizaţiei judeţene PNL Hunedoara.

Demnitarul liberal crede că este încă posibilă organizarea alegerilor anticipate până în iunie, chiar dacă „opoziţia” controlează Parlamentul României.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate