PROTOCOL: Alianţa de Centru Stânga s-a înfiinţat la Deva

PSD şi UNPR, organizaţiile din Deva, au semnat protocolul de colaborare pentru activitatea din consiliul local ca urmare a formării la nivel naţional a Alianţei de Centru Stânga. Până în toamnă, toate filialele din judeţ vor proceda în acelaşi fel ca liderii deveni ai celor două partide

psd

Evenimentul s-a desfăşurat, ieri, la sediul organizaţiei PSD Deva, în prezenţa celor doi lideri şi a o parte dintre consilierii locali UNPR şi social-democraţi. „Sper ca acest protocol să fie în beneficiul locuitorilor Devei. Am mărit numărul consilierilor USL, aşa că nu mai avem nicio scuză pentru adoptarea viitoarelor proiecte care să îmbunătăţească viaţa devenilor”, a declarat Cosmin Nicula, peşedintele PSD Deva. „Mă bucur că s-a ajuns la acest moment. Consider că este un pas important pentru partidul nostru şi cred că nu mai există nicio piedică în rezolvarea tuturor problemelor la nivelul municipal din punct de vedere al consilierilor locali”, a spus la rândul său Mirel Baciu preşedintele UNPR Deva.

USL face legea în CL Deva

În noile condiţii consilierii locali PSD – conduşi de Vasile Ţonea, şi cei ai UNPR – conduşi de Marcel Morar vor lua decizii împreună înaintea acordării votului în „legislativul” Devei, chiar dacă între Ţonea şi Morar s-au consumat destul de multe „contre” de-a lungul timpului. Atât Marcel Morar, cât şi Vasile Ţonea, spun că niciodată nu s-au certat pe motive personale şi că nu există dificultăţi în a colabora.

După semnarea protocolului, USL are 14 consilieri locali, deci majoritatea calificată pentru a trece orice proiect de hotărâre în Consiliul Local Deva.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului