PROTOCOL: Alianţa de Centru Stânga s-a înfiinţat la Deva

PSD şi UNPR, organizaţiile din Deva, au semnat protocolul de colaborare pentru activitatea din consiliul local ca urmare a formării la nivel naţional a Alianţei de Centru Stânga. Până în toamnă, toate filialele din judeţ vor proceda în acelaşi fel ca liderii deveni ai celor două partide

psd

Evenimentul s-a desfăşurat, ieri, la sediul organizaţiei PSD Deva, în prezenţa celor doi lideri şi a o parte dintre consilierii locali UNPR şi social-democraţi. „Sper ca acest protocol să fie în beneficiul locuitorilor Devei. Am mărit numărul consilierilor USL, aşa că nu mai avem nicio scuză pentru adoptarea viitoarelor proiecte care să îmbunătăţească viaţa devenilor”, a declarat Cosmin Nicula, peşedintele PSD Deva. „Mă bucur că s-a ajuns la acest moment. Consider că este un pas important pentru partidul nostru şi cred că nu mai există nicio piedică în rezolvarea tuturor problemelor la nivelul municipal din punct de vedere al consilierilor locali”, a spus la rândul său Mirel Baciu preşedintele UNPR Deva.

USL face legea în CL Deva

În noile condiţii consilierii locali PSD – conduşi de Vasile Ţonea, şi cei ai UNPR – conduşi de Marcel Morar vor lua decizii împreună înaintea acordării votului în „legislativul” Devei, chiar dacă între Ţonea şi Morar s-au consumat destul de multe „contre” de-a lungul timpului. Atât Marcel Morar, cât şi Vasile Ţonea, spun că niciodată nu s-au certat pe motive personale şi că nu există dificultăţi în a colabora.

După semnarea protocolului, USL are 14 consilieri locali, deci majoritatea calificată pentru a trece orice proiect de hotărâre în Consiliul Local Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         (P) Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         (P) Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal         Toate drumurile duc la Salonul Hunedorean al Cărţii         UNA DE “MAGNA CUM LAUDE” LA CJH: Galeriile de Artă „FORMA” devin o bijuterie arhitecturală         Prinși la furat de băutură și țigări         Drumul Național 7A va intra în reparații capitale. Primele lucrări de reabilitare au început         Incendiu puternic în Geoagiu. Un om a murit