Proiectele femeilor liberale din Hunedoara pentru copii, veterani și femei

Un proiect legislativ care prevede mărirea indemnizațiilor pe care le primesc veteranii, invalizii și văduvele de război, campania „Să trimitem copiii la școală” și o campanie de prevenire a cancerului la sân se numără printre proiectele Organizației Femeilor Liberale.

Senatorul hunedorean Carmen Hărău a organizat, luni, o conferință de presă pe tema campaniilor susținute de către Organizația Femeilor Liberale din județul Hunedoara, pe care parlamentarul o conduce, și a noilor inițiative și propuneri legislative liberale.

„Femeile liberale din județul Hunedoara acționează pe două direcții: copii și vârstnici. În ceea ce îi privește pe copii, am derulat în județul Hunedoara campania <<Să trimitem copiii la școală>>, aflată la a șasea ediție, iar anul acesta avem în plată și cu sprijin permanent lună de lună 156 de copii. Această campanie are în vedere lupta împotriva abandonului școlar. Politicile guvernamentale pe zonă sunt foarte puțin coagulate”, a declarat senatorul Carmen Hărău.

Corelat cu campaniile care îi privesc pe vârstnici, susține senatorul, o atenție deosebită le-a fost acordată veteranilor de război. „Am depus o propunere legislativă în Parlament, pentru modificarea indemnizațiilor pe care veteranii de război, invalizii de război și văduvele de război le primesc. Sunt 8.000 de oameni pe care noi îi plăteam cu 161 de lei lunar, cu alte adaosuri. Am făcut 805 lei și am mai adăugat la acești bani, sume care vor duce până la 1.600 de lei, pentru veteranii de război”, a declarat Carmen Hărău.

În județul Hunedoara, Organizația Femeilor Liberale va demara luna Luptei împotriva Cancerului la sân. Medicul specialist Carollina Radu va coordona această campanie, care propune efectuarea a cel puțin 500 de controale medicale gratuite de prevenire a acestei maladii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Vladimir Brilinsky, cetățean de onoare al Orăștioarei de Sus         PE BANII PRIMĂRIEI DEVA. Răzvan Mareş, 100 de zile drumeţ cu 9.000 euro cazare în nici doi ani de mandat         Femeie rănită într-un accident la Pricaz         Tânăr reținut de polițiști pentru furt calificat         Constantin Stancu, un cărturar al Țării Hațegului         Adolescentă de 15 ani dispărută de acasă         Ziua Porților Deschise la Tribunalul Hunedoara         Cum s-a lucrat la noua șosea din munții Parâng         Superstarul care a dansat gol pușcă în Sarmizegetusa Regia se întoarce: „Am făcut haka în onoarea dacilor”         Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani