Proiectele femeilor liberale din Hunedoara pentru copii, veterani și femei

Un proiect legislativ care prevede mărirea indemnizațiilor pe care le primesc veteranii, invalizii și văduvele de război, campania „Să trimitem copiii la școală” și o campanie de prevenire a cancerului la sân se numără printre proiectele Organizației Femeilor Liberale.

Senatorul hunedorean Carmen Hărău a organizat, luni, o conferință de presă pe tema campaniilor susținute de către Organizația Femeilor Liberale din județul Hunedoara, pe care parlamentarul o conduce, și a noilor inițiative și propuneri legislative liberale.

„Femeile liberale din județul Hunedoara acționează pe două direcții: copii și vârstnici. În ceea ce îi privește pe copii, am derulat în județul Hunedoara campania <<Să trimitem copiii la școală>>, aflată la a șasea ediție, iar anul acesta avem în plată și cu sprijin permanent lună de lună 156 de copii. Această campanie are în vedere lupta împotriva abandonului școlar. Politicile guvernamentale pe zonă sunt foarte puțin coagulate”, a declarat senatorul Carmen Hărău.

Corelat cu campaniile care îi privesc pe vârstnici, susține senatorul, o atenție deosebită le-a fost acordată veteranilor de război. „Am depus o propunere legislativă în Parlament, pentru modificarea indemnizațiilor pe care veteranii de război, invalizii de război și văduvele de război le primesc. Sunt 8.000 de oameni pe care noi îi plăteam cu 161 de lei lunar, cu alte adaosuri. Am făcut 805 lei și am mai adăugat la acești bani, sume care vor duce până la 1.600 de lei, pentru veteranii de război”, a declarat Carmen Hărău.

În județul Hunedoara, Organizația Femeilor Liberale va demara luna Luptei împotriva Cancerului la sân. Medicul specialist Carollina Radu va coordona această campanie, care propune efectuarea a cel puțin 500 de controale medicale gratuite de prevenire a acestei maladii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani         Turnul Alb al Castelului Corvinilor își recapătă strălucirea         Accident rutier pe Autostrada Lugoj – Deva         TIR-urile vor avea liber pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Teren sintetic de sport în curtea Școlii generale 7, din Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă         Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus