Proces. Ilie Năstase a refuzat să-şi asocieze imaginea cu Monica Iacob – Ridzi

57

Marele tenisman nu a fost de acord să apară în clipurile de promovare al Ministerului Tineretului şi Sportului, când acesta era condus de deputata din Valea Jiului

Iacob_Ridzi_Monica_2-1Completul de cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a continuat luni dezbaterile în dosarul de corupţie al fostului ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi, aflat în faza apelurilor.

Cam subţire…

Monica Iacob – Ridzi şi alţi inculpaţi din acest dosar au cerut magistraţilor să-şi suplimenteze declaraţiile şi au vrut să prezinte detalii necunoscute până acum. Iar Monica Ridzi a răspuns acuzaţiilor care i –sau adus conform cărora a vrut să-şi promoveze imaginea. „Printre cei solicitaţi s-a numărat şi Ilie Năstase, care a refuzat. Atunci s-a luat decizia ca în respectivul clip de promovare să apar eu, iar asta nu are nicio legătură cu faptul că eu aş fi vrut să-mi fac publicitate”, a adăugat fostul ministru. De asemenea, fostul ministru susţine că a delegat toate atribuţiile celorlalte persoane competente din Ministerul Tineretului şi Sportului, în baza regulamentului de organizare a evenimentului, dar şi a ordinelor de ministru.

„Am fost convinsă că singura modalitate de cheltuire a banilor publici în legătură cu organizarea evenimentelor de la 2 Mai a fost externalizarea lor. Nu am cunoscut firmele şi nici pe administratorii lor, acest lucru rezultă şi declaraţia acestora. Ei o cunoşteau pe Ioana Vârsta. Toate eventualele neregularităţi în legătură cu organizarea evenimentelor şi procedura de achiziţie aparţine exclusiv subordonaţilor din minister, inclusiv celorlalţi inculpaţi din minister”, a arătat Ridzi.

Rămâne în pronunţare

După ce vor da declaraţii toţi inculpaţii din dosar care au dorit să facă precizări, instanţa va lua în discuţie şi pledoariile finale ale apărării şi acuzării, urmând să rămână în pronunţare în acest caz şi să anunţe data la care va da soluţia definitivă în dosarul instrumentat de DNA.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnată, în 27 ianuarie 2014, de ICCJ, la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului. (Carmen Cosman – Preda)

 

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Proces. Ilie Năstase a refuzat să-şi asocieze imaginea cu Monica Iacob – Ridzi

  1. Alex

    CEA MAI NOUA OFERTA DE MUNCA! Peste 3700 de persoane active si 270.000 de prospecti inregistrati in proiectul unic in lume, demarat in ROMANIA! Se ofera curs COMPLET GRATUIT(12 ZILE), asistenta specializata, de catre agenti profesionisti, si instruire de la ZERO. Oferta de munca vizeaza piata americana a cartilor electronice. Plata castigurilor este garantata prin CONTRACT LEGAL. Se lucreaza in functie de preferinte, part-time(15 minute – 3 ore pe zi) sau full-time. Este necesara SERIOZITATEA si DORINTA DE A INVATA CEVA NOU SI DE VIITOR! Pentru detalii trimiteti un e-mail cu textul “ INFO “ la urmatoarea adresa de e-mail: alex_popescu0303@yahoo.com
    Post Scriptum: E de preferat sa adaugati un numar de telefon dupa textul “ INFO “, pt. a fi imediat contactat/a de agentii nostri.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *