Primarul din Băcia şi-a dat demisia!

 

Nicolae Panţa a spus că decizia sa are la bază motive personale, fără implicaţii politice sau economicejos mare

 

Am trăit s-o vedem şi pe asta. Un primar în funcţie, aflat în primul său mandat, la doar ceva mai mult de un an decând a preluat postul, şi-a prezentat demisia!

 

Lucrurile se mai pot schimba

Este vorba despre Nicolae Panţa, noul primar al comunei Băcia. „Decizia este legată strict de motive personale şi nu are rost să facem altfel de speculaţii. Luni, la ora 11, am depus cererea de demisie la Instituţia Prefectului – Judeţul Hunedoara, şi am anunţat şi Consiliul Local (CL) al comunei Băcia despre decizia mea”, a spus Nicolae Panţa. Demisia din funcţia de primar nu este tocmai uşoară, urmând a se îndeplini unele formalităţi necesare pentru aprobarea acestui act de voinţă care, în principiu, este unilateral. „Cred că pe 26 iunie, când se întruneşte CL din Băcia, va fi luată în discuţie decizia mea. În momentul de faţă pot să spun că hotărârea mea este una irevocabilă, dar, în timp, se mai pot schimba unele lucruri”, a mai afirmat primarul demisionar din Băcia. Pentru a se aproba demisia, CL Băcia trebuie să ia act de acest demers şi să-l aprobe, urmând ca, apoi, la Prefectură, să se perfecteze actele necesare în acest sens. Nicolae Panţa i-a urmat în funcţie ginerelui său, Emil Rîşteiu, care este, actualmente, primarul oraşului Simeria, după ce, vreme de trei mandate, s-a aflat în fruntea comunităţii din Băcia.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători