Primarul din Băcia şi-a dat demisia!

 

Nicolae Panţa a spus că decizia sa are la bază motive personale, fără implicaţii politice sau economicejos mare

 

Am trăit s-o vedem şi pe asta. Un primar în funcţie, aflat în primul său mandat, la doar ceva mai mult de un an decând a preluat postul, şi-a prezentat demisia!

 

Lucrurile se mai pot schimba

Este vorba despre Nicolae Panţa, noul primar al comunei Băcia. „Decizia este legată strict de motive personale şi nu are rost să facem altfel de speculaţii. Luni, la ora 11, am depus cererea de demisie la Instituţia Prefectului – Judeţul Hunedoara, şi am anunţat şi Consiliul Local (CL) al comunei Băcia despre decizia mea”, a spus Nicolae Panţa. Demisia din funcţia de primar nu este tocmai uşoară, urmând a se îndeplini unele formalităţi necesare pentru aprobarea acestui act de voinţă care, în principiu, este unilateral. „Cred că pe 26 iunie, când se întruneşte CL din Băcia, va fi luată în discuţie decizia mea. În momentul de faţă pot să spun că hotărârea mea este una irevocabilă, dar, în timp, se mai pot schimba unele lucruri”, a mai afirmat primarul demisionar din Băcia. Pentru a se aproba demisia, CL Băcia trebuie să ia act de acest demers şi să-l aprobe, urmând ca, apoi, la Prefectură, să se perfecteze actele necesare în acest sens. Nicolae Panţa i-a urmat în funcţie ginerelui său, Emil Rîşteiu, care este, actualmente, primarul oraşului Simeria, după ce, vreme de trei mandate, s-a aflat în fruntea comunităţii din Băcia.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute