Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport

Peste 230 de elevi şi sportivi din municipiu vor fi premiaţi de Primăria Deva pentru rezultatele remarcabile obţinute la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale.

 

Premierea se va face într-un cadru festiv, vineri, 21 februarie 2020, de la ora 16:00, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva,  De asemenea, vor fi premiați și cei peste 100 de profesori care i-au pregătit pe aceștia. Valoarea totală a premiilor depășește 180.000 de lei. Banii sunt alocați de la bugetul local și au fost aprobați prin Hotărârea Consiliului Local nr. 8/2020.  La secțiunea olimpici naționali, vor fi acordate următoarele distincții: Premiul I – 600 lei; Premiul II – 500 lei; Premiul III – 400 lei; Mențiune – 300 lei. Profesorii care i-au pregătit pe elevii și sportivii cu performanțe deosebite la olimpiadele și concursurile naționale oficiale vor primi premii în valoare de câte 500 de lei. Elevii și sportivii care au obținut distincții la olimpiadele și concursurile internaționale oficiale, precum și profesorii care i-au pregătit pe aceștia vor primi premii în valoare de câte 1.000 de lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         CJ Hunedoara: „Primăria Șoimuș este obligată să asigure un trafic sigur pe drumurile județene aflate în administrare temporară”         Masivul Parâng. Șantierul drumului județean 709F inspectat de reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara         LA TRÂNTĂ CU COVID 19. Luptătorii deveni așteaptă reluarea competițiilor         Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”