Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport

Peste 230 de elevi şi sportivi din municipiu vor fi premiaţi de Primăria Deva pentru rezultatele remarcabile obţinute la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale.

 

Premierea se va face într-un cadru festiv, vineri, 21 februarie 2020, de la ora 16:00, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva,  De asemenea, vor fi premiați și cei peste 100 de profesori care i-au pregătit pe aceștia. Valoarea totală a premiilor depășește 180.000 de lei. Banii sunt alocați de la bugetul local și au fost aprobați prin Hotărârea Consiliului Local nr. 8/2020.  La secțiunea olimpici naționali, vor fi acordate următoarele distincții: Premiul I – 600 lei; Premiul II – 500 lei; Premiul III – 400 lei; Mențiune – 300 lei. Profesorii care i-au pregătit pe elevii și sportivii cu performanțe deosebite la olimpiadele și concursurile naționale oficiale vor primi premii în valoare de câte 500 de lei. Elevii și sportivii care au obținut distincții la olimpiadele și concursurile internaționale oficiale, precum și profesorii care i-au pregătit pe aceștia vor primi premii în valoare de câte 1.000 de lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România         Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara, a fost externat din spital         Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei