Prima şedinţă după alegeri, pentru Organizaţia Femeilor Liberale

Prima şedinţă a Biroului Politic Teritorial al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) Hunedoara ce a avut loc în municipiul de pe Cerna zilele trecute, a reprezentat şi formarea efectivă a Biroului Judeţean pe baza voturilor femeilor liberale la alegerile de duminica trecută.

sedintaCele mai bune din ţară

“Avem o componenţă de Birou care poate fi invidiată de oricare organizaţie politică de femei din ţară. Avem intenţia să devenim cea mai bună organizaţie politică de femei din ţară şi ne-am apucat de treabă. Programul nostru are în vedere în ultimă instanţă îmbunătăţirea vieţii hunedorenilor, pentru că politica ce nu-şi propune un astfel de scop este politică făcută în van iar ca şi mijloace pentru aceasta, ne interesează voturi multe. Voturi multe la europarlamentare pentru susţinerea candidaţilor noştri şi pentru susţinerea programelor politice pe care le derulăm”, susţine deputatul hunedorean Carmen Hărău.

Membrii Biroului Judeţean

Biroul Judeţean Hunedoara este format din preşedintele Carmen Hărău, 18 membre şi 6 membre supleante. În ordinea numărului de voturi au fost aleşi vicepreşedinţii  Roxana Chişotă, Marina Huzoni, Lidia Dobrei, Victoria Petroesc, Claudia Mihu, Carmen Negrici, Gabriela Maracu, Adriana Chira şi Doiniţa Bălănesc. Celelalte memebre ale biroului sunt Manuela Laura Hangiu, Vetuţa Stănescu, Dana Micloşoni, Aurica Lasconi, Violeta Otilia Băluşă, Camelia Ioana Mirică, Daniela Boţoroga, Elena Maxer şi Titiana Herbai. Din Birou mai fac parte ca supleanţi Dorina Ocolişan, Mihaela Popa, Tatiana Rusu, Ecaterina Ana Dud, Liliana Lupu şi Liliana Miertoiu.

Noi locuri de muncă pentru hunedoreni

În acest moment, OFL Hunedoara îşi îndreaptă atenţia în special asupra nevoilor hunedorenilor. “Lucrurile în municipiul Hunedoara s-au mişcat destul de serios, avem grupa întâi, ne-am recăpătat demnitatea noi, hunedorenii, arieratele de la primărie sunt demult recuperate de la Trezoreria Centrală, iar pentru anul care urmează avem în vedere crearea de noi locuri de muncă. Deputatul liberal al Hunedoarei are treabă, agenda este încărcată, toate pentru interesul oamenilor care ne-au votat”, a ţinut să mai precizeze Carmen Hărău. Şefa femeilor liberale din judeţ a mai adăugat că deşi în această perioadă Uniunea Social Liberală trece prin momente tensionate, PNL îşi va ţine promisunile făcute electoratului şi nu va dezerta, îşi va păstra identitatea electorală şi interesul electoratului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu