Prima şedinţă după alegeri, pentru Organizaţia Femeilor Liberale

Prima şedinţă a Biroului Politic Teritorial al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) Hunedoara ce a avut loc în municipiul de pe Cerna zilele trecute, a reprezentat şi formarea efectivă a Biroului Judeţean pe baza voturilor femeilor liberale la alegerile de duminica trecută.

sedintaCele mai bune din ţară

“Avem o componenţă de Birou care poate fi invidiată de oricare organizaţie politică de femei din ţară. Avem intenţia să devenim cea mai bună organizaţie politică de femei din ţară şi ne-am apucat de treabă. Programul nostru are în vedere în ultimă instanţă îmbunătăţirea vieţii hunedorenilor, pentru că politica ce nu-şi propune un astfel de scop este politică făcută în van iar ca şi mijloace pentru aceasta, ne interesează voturi multe. Voturi multe la europarlamentare pentru susţinerea candidaţilor noştri şi pentru susţinerea programelor politice pe care le derulăm”, susţine deputatul hunedorean Carmen Hărău.

Membrii Biroului Judeţean

Biroul Judeţean Hunedoara este format din preşedintele Carmen Hărău, 18 membre şi 6 membre supleante. În ordinea numărului de voturi au fost aleşi vicepreşedinţii  Roxana Chişotă, Marina Huzoni, Lidia Dobrei, Victoria Petroesc, Claudia Mihu, Carmen Negrici, Gabriela Maracu, Adriana Chira şi Doiniţa Bălănesc. Celelalte memebre ale biroului sunt Manuela Laura Hangiu, Vetuţa Stănescu, Dana Micloşoni, Aurica Lasconi, Violeta Otilia Băluşă, Camelia Ioana Mirică, Daniela Boţoroga, Elena Maxer şi Titiana Herbai. Din Birou mai fac parte ca supleanţi Dorina Ocolişan, Mihaela Popa, Tatiana Rusu, Ecaterina Ana Dud, Liliana Lupu şi Liliana Miertoiu.

Noi locuri de muncă pentru hunedoreni

În acest moment, OFL Hunedoara îşi îndreaptă atenţia în special asupra nevoilor hunedorenilor. “Lucrurile în municipiul Hunedoara s-au mişcat destul de serios, avem grupa întâi, ne-am recăpătat demnitatea noi, hunedorenii, arieratele de la primărie sunt demult recuperate de la Trezoreria Centrală, iar pentru anul care urmează avem în vedere crearea de noi locuri de muncă. Deputatul liberal al Hunedoarei are treabă, agenda este încărcată, toate pentru interesul oamenilor care ne-au votat”, a ţinut să mai precizeze Carmen Hărău. Şefa femeilor liberale din judeţ a mai adăugat că deşi în această perioadă Uniunea Social Liberală trece prin momente tensionate, PNL îşi va ţine promisunile făcute electoratului şi nu va dezerta, îşi va păstra identitatea electorală şi interesul electoratului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”