Preţul trădării. Va fi pus să plătească Senatorul Vochiţoiu 2 milioane de euro?!

95

 După ce a dezertat din PPDD, partid pe listele căruia a ajuns în Senatul României prin redistribuire, pentru a trece la UNPR, Haralambie Vochiţoiu este bun de plată. A semnat cu mâna lui, la fel ca şi ceilalţi candidaţi, o convenţie prin care se obliga să plătească 2 milioane de euro dacă părăseşte partidul, aşa că acum ar putea fi obligat să vireze suma în conturile partidului.

Vochitoiu-HaralambiePotrivit datelor oficiale, anterior campaniei pentru alegerile parlamentare, fiecare candidat a semnat o convenţie cu PPDD, prin care se obliga ca, în cazul în care părăseşte partidul, să plătească două milioane de euro. Primul care a dezertat din barca partidului înfiinţat de Dan Diaconescu a fost senatorul Tudor Barbu, împotriva căruia reprezentanţii PPDD au anunţat încă de acum patru luni că se vor îndrepta în instanţă. Iar acum a venit şi rândul senatorului Haralambie Vochiţoiu. „Acea clauză din convenţie este activată. Acum suntem în faza negocierilor. Cu siguranţă, următorul va fi domnul Vochiţoiu”, a declarat Simona Man, preşedintele PPDD la nivel naţional. Chestionat de noi cu privire la clauzele convenţiei pe care a semnat-o înaintea alegerilor parlamentare, Vochiţoiu nu a vrut să facă niciun comentariu. „No comment”, a fost singurul răspuns al acestuia.

Ce a lăsat şi ce a primit…

La începutul acestei luni, Haralambie Vochiţoiu a anunţat, oficial, că a părăsit PPDD, al cărui preşedinte era la nivel judeţean, pentru a trece la UNPR. A dat funcţia de lider al grupului PPDD din Senat, pe motiv că oricum nu mai sunt suficienţi membri, pentru cel de vicelider al grupului PSD – UNPR. Şi, în plus, a mai fost recompensat cu un post politic: cel de şef al unui departament specializat pe problemele şomerilor şi ale pensionarilor din cadrul UNPR. Rămâne de văzut, însă, dacă preţul trădării nu va fi, totuşi, prea mare!

Haralambie Vochiţoiu a ajuns în fruntea PPDD Hunedoara în urma unor alegeri contestate şi după ce a fost exclus din PSD. În luna mai 2011, nu mai puţin de 154 de membri ai PSD Petroşani au semnat o sesizare împotriva lui Vochiţoiu, care era liderul organizaţiei şi pe care îl acuzau de  comportament dictatorial, dar şi faptul că ar fi încălcat statutul partidului în repetate rânduri. Prin trecerea la UNPR nu puţini au fost cei care au spus că Vochiţoiu se întoarce de unde a plecat, adică în PSD, dar pe uşa din dos.

Comentarii FB

comentarii




6 thoughts on “Preţul trădării. Va fi pus să plătească Senatorul Vochiţoiu 2 milioane de euro?!

 1. COCO

  Hari unde iti sut pupincuristi credinciosi sa te apere, scoate lozul ca pe degeaba nu se poate, sti tu pre bine.

  Reply
 2. Un tradator nenorocit

  Arbeit Macht Frei. Haralabie, munca te va elibera. Vezi, ceva locuri pe la bursa locurilor de munca sunt? Incearca la Euro Jobs, am auzitt ca acolo o sa iei si stimulente harry, dupa care 90% din ele le dai inapoi la patron. Munca cinstita, ba, nu furt. Auzi la el: ministeru muncii. Ministeru ma…tiiiiii

  Reply
 3. Geo

  Pentru tradatorul Vochitoiu nimic nu mai conteaza pentru a ajunge acolo unde si-a propus adica ministrul muncii. A venit la UNPR pentru a intra pe usa din spate la psd in alianta USD iar prin „invaluire” sa ajunga acolo unde si-a propus în guvernul Romîniei, asta ar fi o varianta, cealalta ar fi sa candideze pentru presedentia cj Hunedoara la alegerile care vor avea loc in curand.In tartacuta lui vochitoiu îi suna in permaenta un obsedant clopotel al banului. Pentru el nu mai conteaza nimic decat banii, bani si iar bani. Amantele si viata de huzur costa, asa-i Hary? mai ales acum cand am gustat si viata de Bucuresti.

  Reply
 4. Simona

  Il stiam cretin dar nu atat de cretin. Sa parasesti PPDD din postura de lider la Senat, de vicepresedinte la nivel national, de lider judetean, sa parasesti un partid care avea si s-ar putea sa aiba in jur de 15% pe tara pt un partid de 1% cat are UNPR si sa devii sef peste o camaruta, zisa departament…No Comment…a pierdut sansa de a face plitica la nivel mare mai ales acum cand se putea alia cu PNL si sa faca Guvernul. Haralabie, ti-au tras-o PSDeii, te-au pus petusa, te-au facut si sa arati ceea ce esti TRADATOR si ai sa-ti lasi si familia pe drumuri. Man zice ca negociati. Desigur suma n-aresa scada sun 500 de mii de euro. Bravo!!! O sa-ti iasa politica pe nas, maiastrule-n politica care esti !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.