Preşedinţia PSD Lupeni rămâne în familie. Primarul Cornel Resmeriţă s-a autosuspendat din partid, preia deputatul Cristian Resmeriţă

Aflat în arest la domiciliu ca urmare a declanşării urmpăririi penale în Dosarul “Gala Bute”, primarul Lupeniului, Cornel Resmeriţă,a decis să se autosuspende din PSD.

resmeritaOrganizaţia locală a social – democraţilor va fi condusă, însă, tot “în familie”, pentru că frâiele le preia fiul edilului, deputatul Cristain Resmeriţă, la rânul său acuzat de ANI de conflict de interese.
Cornel Resmriţă a anunţat vineri că se autosuspendă din partid, iar solicitarea lui va fi discutată în biroul politic al PSD Hunedoara săptămâna viitoare. Cornel Resmeriţă este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu şi primirea de foloase necuvenite pentru el sau pentru alţii, în Dosarul Gala Bute, unde pionul principal este Elena Udrea, fost ministru MDRT. Edilul din Lupeni a confirmat vineri că se află acasă, al domiciliul din Luoeni şi a declarat că nu ştie când se va judeca recursul formulat ed procurorii DNA, care cer arestarea lui preventivă pe 30 de zile. În schimb, nu a comentat acuzaţiile care i se aduc, motivând că există o anchetă în curs.
Luni dimineaţa, anchetatorii au descins la Resmeriţă acasă, iar în urma percheziţiilor acesta a fost dus cu duba la audieri la DNA, structura centrală. A fost reţinut pentru 24 de ore, iar anchetatorii au solicitat instanţei arestarea preventivă pentru 30 de zile. Magistraţii de la Tribunalu Bucureşti au decis însă măsura arestului al domiciliu în cazul acestuia, da hotărârea a fost contestată de DNA, dosarul fiind înaintat magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Preşedinţia PSD Lupeni rămâne în familie. Primarul Cornel Resmeriţă s-a autosuspendat din partid, preia deputatul Cristian Resmeriţă

  1. PSD, partidul Spagasinilor Ordinari

    Ce partid e asta? Ce organizatie psd este la Lupeni> Raspunsul: o organizatie de bovine . Septelul animal s-a nascut la Lupeni. Cum sa-l votezi ba pe Criustian Resmerita presedinte interimar, cand asta e fi-su lu tacsu care este saltata de DNA pentru coruptire iar fiul este trimis de ANI in judecata pentru incompatibiltate si faptul ca a furat 50 de mii de euro angajandu-l pe bou de frate-sau la bo=iroul parlamentar?

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16