Preşedinţia PSD Lupeni rămâne în familie. Primarul Cornel Resmeriţă s-a autosuspendat din partid, preia deputatul Cristian Resmeriţă

Aflat în arest la domiciliu ca urmare a declanşării urmpăririi penale în Dosarul “Gala Bute”, primarul Lupeniului, Cornel Resmeriţă,a decis să se autosuspende din PSD.

resmeritaOrganizaţia locală a social – democraţilor va fi condusă, însă, tot “în familie”, pentru că frâiele le preia fiul edilului, deputatul Cristain Resmeriţă, la rânul său acuzat de ANI de conflict de interese.
Cornel Resmriţă a anunţat vineri că se autosuspendă din partid, iar solicitarea lui va fi discutată în biroul politic al PSD Hunedoara săptămâna viitoare. Cornel Resmeriţă este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu şi primirea de foloase necuvenite pentru el sau pentru alţii, în Dosarul Gala Bute, unde pionul principal este Elena Udrea, fost ministru MDRT. Edilul din Lupeni a confirmat vineri că se află acasă, al domiciliul din Luoeni şi a declarat că nu ştie când se va judeca recursul formulat ed procurorii DNA, care cer arestarea lui preventivă pe 30 de zile. În schimb, nu a comentat acuzaţiile care i se aduc, motivând că există o anchetă în curs.
Luni dimineaţa, anchetatorii au descins la Resmeriţă acasă, iar în urma percheziţiilor acesta a fost dus cu duba la audieri la DNA, structura centrală. A fost reţinut pentru 24 de ore, iar anchetatorii au solicitat instanţei arestarea preventivă pentru 30 de zile. Magistraţii de la Tribunalu Bucureşti au decis însă măsura arestului al domiciliu în cazul acestuia, da hotărârea a fost contestată de DNA, dosarul fiind înaintat magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Preşedinţia PSD Lupeni rămâne în familie. Primarul Cornel Resmeriţă s-a autosuspendat din partid, preia deputatul Cristian Resmeriţă

  1. PSD, partidul Spagasinilor Ordinari

    Ce partid e asta? Ce organizatie psd este la Lupeni> Raspunsul: o organizatie de bovine . Septelul animal s-a nascut la Lupeni. Cum sa-l votezi ba pe Criustian Resmerita presedinte interimar, cand asta e fi-su lu tacsu care este saltata de DNA pentru coruptire iar fiul este trimis de ANI in judecata pentru incompatibiltate si faptul ca a furat 50 de mii de euro angajandu-l pe bou de frate-sau la bo=iroul parlamentar?

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini         Bărbat tâlhărit după ce s-a îmbătat         “CEATA LUI PIŢIGOI”, DAI ÎN UNUL ŢIPĂ TREI. Amenda primarului Ridzi a stârnit mâzga electorală în Petroşani         PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara