Preşedinţia PSD Lupeni rămâne în familie. Primarul Cornel Resmeriţă s-a autosuspendat din partid, preia deputatul Cristian Resmeriţă

80

Aflat în arest la domiciliu ca urmare a declanşării urmpăririi penale în Dosarul “Gala Bute”, primarul Lupeniului, Cornel Resmeriţă,a decis să se autosuspende din PSD.

resmeritaOrganizaţia locală a social – democraţilor va fi condusă, însă, tot “în familie”, pentru că frâiele le preia fiul edilului, deputatul Cristain Resmeriţă, la rânul său acuzat de ANI de conflict de interese.
Cornel Resmriţă a anunţat vineri că se autosuspendă din partid, iar solicitarea lui va fi discutată în biroul politic al PSD Hunedoara săptămâna viitoare. Cornel Resmeriţă este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu şi primirea de foloase necuvenite pentru el sau pentru alţii, în Dosarul Gala Bute, unde pionul principal este Elena Udrea, fost ministru MDRT. Edilul din Lupeni a confirmat vineri că se află acasă, al domiciliul din Luoeni şi a declarat că nu ştie când se va judeca recursul formulat ed procurorii DNA, care cer arestarea lui preventivă pe 30 de zile. În schimb, nu a comentat acuzaţiile care i se aduc, motivând că există o anchetă în curs.
Luni dimineaţa, anchetatorii au descins la Resmeriţă acasă, iar în urma percheziţiilor acesta a fost dus cu duba la audieri la DNA, structura centrală. A fost reţinut pentru 24 de ore, iar anchetatorii au solicitat instanţei arestarea preventivă pentru 30 de zile. Magistraţii de la Tribunalu Bucureşti au decis însă măsura arestului al domiciliu în cazul acestuia, da hotărârea a fost contestată de DNA, dosarul fiind înaintat magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Preşedinţia PSD Lupeni rămâne în familie. Primarul Cornel Resmeriţă s-a autosuspendat din partid, preia deputatul Cristian Resmeriţă

  1. PSD, partidul Spagasinilor Ordinari

    Ce partid e asta? Ce organizatie psd este la Lupeni> Raspunsul: o organizatie de bovine . Septelul animal s-a nascut la Lupeni. Cum sa-l votezi ba pe Criustian Resmerita presedinte interimar, cand asta e fi-su lu tacsu care este saltata de DNA pentru coruptire iar fiul este trimis de ANI in judecata pentru incompatibiltate si faptul ca a furat 50 de mii de euro angajandu-l pe bou de frate-sau la bo=iroul parlamentar?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *