Președintele Mircea Flaviu Bobora, la final de mandat: „A fost o onoare!”

742

Joi, 22 octombrie 2020, s-a desfășurat ultima ședință ordinară a actualei legislaturi (2016-2020) a Consiliului Județean Hunedoara.

Prezidată de președintele în funcție Mircea Flaviu Bobora, ședința s-a desfășurat în sistem videoconferință. La finalul întâlnirii, președintele le-a mulțumit consilierilor județeni și angajaților Consiliului Județean Hunedoara pentru colaborare.
„Vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați realizat și am realizat împreună în mandatul 2012 – 2016. De asemenea, urăm cu sufletul deschis, mult succes următorului Consiliu Județean, următoarei conduceri executive și avem certitudinea că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine. Cred că, la sfârșitul următorului mandat, veți fi la fel de satisfăcuți de activitatea dumneavoastră ca și în acest mandat. Vă doresc multă sănătate și fericire! A fost o onoare pentru mine să lucrez cu oameni ca dumneavoastră, oameni dedicați bunului mers al Consiliului Județean Hunedoara. Mulțumesc echipei din Consiliul Județean, aparatului de specialitate care a fost alături de noi și ne-a sprijinit în toate acțiunile. Repet, am certitudinea că următorul Consiliu Județean va face un mare pas calitativ în față. Lucrurile trebuie îmbunătățite continuu și vor fi îmbunătățite!”, a transmis președintele Mircea Flaviu Bobora.

Consiliul Județean Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.