Prefectul Sorin Vasilescu face jocurile PSD. Viceprimarul Marian Muntean, tras pe dreapta de Prefectură

Instituţia Prefectului Hunedoara a atacat, din nou, hotărârea Consiliului Local Deva prin care Marian Muntean a fost ales viceprimar în locul pesedistului Ovidiu Moş. Juriştii prefecturii pretind, aberant, că aleşii Devei au încălcat legea votând o hotărâre cu acelaşi conţinut ca şi aceea atacată în instanţă, chiar dacă viciile de procedură invocate de Prefectură au fost corectate

vasilescu

Suspendarea viceprimarului Marian Muntean miroase de la o poştă a răfuială politică, iar acţiunea vine taman de la o instituţie care se pretinde a fi „apolitică”. Fostul lider PSD, actualul prefect Sorin Vasilescu face jocurile PSD de a-l păstra pe Ovidiu Moş pe postul de viceprimar al Devei cu orice preţ.

Politrucii fac legea

Ieri, prefectul Sorin Vasilescu a semnat o nouă acţiune în instanţă prin care îl dă jos de pe post pe viceprimarul Marian Muntean pentru a-l instala pe Ovidu Moş cel care a mai fost schimbat o dată. La cea de a doua încercare nici nu se mai poate vorbi de un pretins viciu de procedură, cum s-a întâmplat la precedenta schimbare a lui Moş când a fost invocat faptul că lipseşte avizul comisiei juridice. Juriştii prefecturii susţin, aberant, că aleşii Devei ar fi trebuit să aştepte până când se soluţionează cauza in instanţă. Or, nu e nevoie să fii jurist să îţi dai seama că acţiunea e cusută cu aţă albă pentru că emitentul unei hotărâri poate oricând să o revoce dacă se presupune că este incorectă şi să adopte una nouă cu acelaşi conţinut, dar fără vicii de procedură, cum a fost cazul de faţă.

Şi juriştii Prefecturii ştiu bine acest lucru pentru că (atunci când vor) ei cer, amiabil şi înainte de a deschide acţiune în instanţă, revizuirea unui act pe care îl consideră nelegal. Întrebaţi în legătură cu acest aspect, reprezentanţii Instituţiei Prefectului au răspuns sec: „Aşa au interpretat juriştii noştri”.  La care se mai poate adăuga doar atât: Politic, aşa au interpretat.

„Ceea ce face prefectul Sorin Vasilescu se numeşte abuz în serviciu. Mi-am contactat avocatul şi voi depune o plângere penală împotriva domnului prefect”, a declarat Marian Muntean.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedorean acuzat că a jefuit un cabinet medical din spital         Carmen Hărău : „Este greu dar foarte onorant să lupți acum pe frontul anti-PSD!”         11 ani de la tragedia din Mina Petrila         Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune         Hoți prinși în urma unei razii         Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare         CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia