POMPIERISTIC. Primăria Vaţa de Jos şi-a tras Mercedes cu acte dubioase

Primarul Milu Folescu a cumpărat cu banii Primăriei Vaţa de Jos o autospecială Mercedes de provenienţă britanică contra sumei de 77.599,20 lei la data de 28 martie 2011. De atunci maşina circulă pe drumurile publice fără numere de înmatriculare. Nu poate fi înscrisă în circulaţie fiindcă primarul a luat-o fără acte în original

vata masina anglia

Mercedes-ul Primăriei Vaţa de Jos  a fost luat printr-un intermediar din Buzău (SC General Invest SRL), firmă care nu a predat la vânzare cartea de identitate a autospecialei în original. „Cine garantează că primarul Milu Folescu nu a plătit cu banii noştri o maşină furată. Circulă de doi ani la toate intervenţiile din comună, pe DN76 şi DJ 707 şi pe toate drumurile comunale fără acte. Într-o iarnă au dus cu autospeciala de pompieri şi elevii la şcoală, deşi maşina nu are asigurare auto. Am făcut sesizare la Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi la Instituţia Prefectului”, ne-a declarat consilierul local PP-DD Gheorghe Rus. Prefectura confirmă că primarul comunei Vaţa de Jos e campion pe sate la abuzuri şi ilegalităţi.

Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, ne-a declarat că sesizarea privind autospeciala Mercedes de la Vaţa se află în lucru la Serviciul Rutier şi că în cel mult 30 de zile Poliţia va emite un răspuns.

… ca-n codru

vata milu folescuPotrivit declaraţiilor făcute de subprefectul Vasilică Potecă, Instituţia Prefectului a primit mai multe sesizări privind ilegalităţile comise de primarul Milu Folescu. O comisie de la prefectură a stabilit că terenul pe care o firmă privată a construit un parc fotovoltaic a fost atribuit nelegal de primărie, pădurile comunale sunt gestionate abuziv de Milu Folescu, iar tuburile împărţite electoral fac obiectul unui dosar penal în instanţă. Nici una din neregulile constatate de prefectură nu a fost soluţionată până acum. „Primarul administrează într-un mod cu totul şi cu totul abuziv pădurea comunală. Primăria are vreo 1700 de hectare de pădure. În urma intervenţiilor noastre hotărârea nelegală  a fost retrasă însă nici până în ziua de astăzi nu ştim ce se întâmplă acolo pentru că primarul nu a iniţiat o nouă hotărâre legală. Avem şi sesizarea cu tuburile care au fost împărţite în campania electorală. În această chestiune Instituţia Prefectului aşteaptă răspunsul justiţiei, având în vedere că există un proces penal pe rol”, a explicat subprefectul Vasilică Potecă.

Sesizarea privind autospeciala de pompieri este de dată mai recentă şi nu a fost încă soluţionată de Instituţia Prefectului.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “POMPIERISTIC. Primăria Vaţa de Jos şi-a tras Mercedes cu acte dubioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara