POMENIILE ELECTORALE AU VIITOR. Victor Ponta – Preşedinte merge la fix cu Viaţa de cimitir

Partidul Social Democrat Hunedoara a lansat o ofertă specială pentru electoratul strategului PSD Liviu Dragnea şi anume pentru morţii de pe listele de vot. Oferta electorală pentru morţi poate fi văzută în centrul Devei, pe afişajul destinat evenimentelor culturale de lângă fostul cinematograf Patria

MAIN ponta presedinte

După cum se ştie din campaniile anterioare, Liviu Dragnea şi-a câştigat o binemeritată reputaţie de strateg al partidului pentru iscusinţa cu care a mobilizat morţii să voteze PSD-ul în draci.

Pentru cei care îşi duc viaţa – mă rog, somnul de veci – în cimitire, PSD Hunedoara a lansat o ofertă electorală la care nu pot rămâne înţepeniţi: Victor Ponta – Preşedinte! „guvernând” imperial peste o Viaţă de cimitir.

În ciuda faptului că a fost catalogat drept un mincinos notoriu, promisiunile Primului Ministru nu sunt întru totul neadevărate de această dată. Pomenile electorale oferite de şeful Guvernului sunt o garanţie pentru români că vor gusta din plin „Viaţa de cimitir” cu Victor Ponta – Preşedinte. Mesajul lipitorilor de afişe PSD sugerează şi un  avertisment pentru minoritatea celor vii. Cu Victor Ponta Preşedinte „Viaţa de cimitir” ar putea fi o alternativă “viabilă” traiului de zi cu zi din România.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști