POMENIILE ELECTORALE AU VIITOR. Victor Ponta – Preşedinte merge la fix cu Viaţa de cimitir

Partidul Social Democrat Hunedoara a lansat o ofertă specială pentru electoratul strategului PSD Liviu Dragnea şi anume pentru morţii de pe listele de vot. Oferta electorală pentru morţi poate fi văzută în centrul Devei, pe afişajul destinat evenimentelor culturale de lângă fostul cinematograf Patria

MAIN ponta presedinte

După cum se ştie din campaniile anterioare, Liviu Dragnea şi-a câştigat o binemeritată reputaţie de strateg al partidului pentru iscusinţa cu care a mobilizat morţii să voteze PSD-ul în draci.

Pentru cei care îşi duc viaţa – mă rog, somnul de veci – în cimitire, PSD Hunedoara a lansat o ofertă electorală la care nu pot rămâne înţepeniţi: Victor Ponta – Preşedinte! „guvernând” imperial peste o Viaţă de cimitir.

În ciuda faptului că a fost catalogat drept un mincinos notoriu, promisiunile Primului Ministru nu sunt întru totul neadevărate de această dată. Pomenile electorale oferite de şeful Guvernului sunt o garanţie pentru români că vor gusta din plin „Viaţa de cimitir” cu Victor Ponta – Preşedinte. Mesajul lipitorilor de afişe PSD sugerează şi un  avertisment pentru minoritatea celor vii. Cu Victor Ponta Preşedinte „Viaţa de cimitir” ar putea fi o alternativă “viabilă” traiului de zi cu zi din România.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie