POMENIILE ELECTORALE AU VIITOR. Victor Ponta – Preşedinte merge la fix cu Viaţa de cimitir

Partidul Social Democrat Hunedoara a lansat o ofertă specială pentru electoratul strategului PSD Liviu Dragnea şi anume pentru morţii de pe listele de vot. Oferta electorală pentru morţi poate fi văzută în centrul Devei, pe afişajul destinat evenimentelor culturale de lângă fostul cinematograf Patria

MAIN ponta presedinte

După cum se ştie din campaniile anterioare, Liviu Dragnea şi-a câştigat o binemeritată reputaţie de strateg al partidului pentru iscusinţa cu care a mobilizat morţii să voteze PSD-ul în draci.

Pentru cei care îşi duc viaţa – mă rog, somnul de veci – în cimitire, PSD Hunedoara a lansat o ofertă electorală la care nu pot rămâne înţepeniţi: Victor Ponta – Preşedinte! „guvernând” imperial peste o Viaţă de cimitir.

În ciuda faptului că a fost catalogat drept un mincinos notoriu, promisiunile Primului Ministru nu sunt întru totul neadevărate de această dată. Pomenile electorale oferite de şeful Guvernului sunt o garanţie pentru români că vor gusta din plin „Viaţa de cimitir” cu Victor Ponta – Preşedinte. Mesajul lipitorilor de afişe PSD sugerează şi un  avertisment pentru minoritatea celor vii. Cu Victor Ponta Preşedinte „Viaţa de cimitir” ar putea fi o alternativă “viabilă” traiului de zi cu zi din România.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic         Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite