POATE LA A TREIA ÎNCERCARE… Carmen Hărău (senator PNL), de două ori împotriva Guvernului Orban

Pe parcursul acestei săptămâni, senatorul liberal de Hunedoara a votat căderea guvernului PNL, alături de PSD, şi a fost împotriva Guvernului Orban într-un alt proiect trântit la vot de pesedişti. În urma acestor „performanţe”, Carmen Hărău a fost aplaudată la scenă deschisă de foştii colegi din PSD, însă senatorul PNL susţine că nu are nicio înţelegere cu pesediştii

 

„Oameni buni, NU a existat nicio înțelegere între mine și PSD în legătură cu votul de ieri (miercuri 5 februarie 2020, n. red.), din Parlament! Este o intoxicare pesedistă cum doar ei pot orchestra”, a scris senatorul PNL joi dimineaţa pe contul său de Facebook.

 

Dă vina pe intimidările şi batjocura pesediştilor

 

Carmen Hărău spune că a plecat spre casă imediat după votul din Parlament şi a văzut târziu în noapte ce s-a dezbătut în mass-media pe această temă. „Înregistrările video prezentate în presa locală par să dovedească faptul că nu am votat corect. Mărturisesc că aștept acum și opinia unor specialiști, în care eu am încredere, despre ce se vede pe înregistrarea video a votului, așa cum este ea în Parlament, nu pe fotografii și decupaje din presă. Dacă, într-adevăr, am introdus greșit bilele în urnă, am făcut-o pentru ca le-am încurcat, nu pentru că am vrut să votez împotriva Guvernului!”, scrie senatorul după care dă o explicaţie a stării confuze în care s-ar fi aflat. „De ce nu sunt sigură cum am votat? Pentru că tot scandalul a început când eu am votat, cu aplauzele furtunoase ale d-lui senator Resmeriță, și ale unui grup de pesediști, care se poartă de obicei în Parlament ca la stadion; Pentru că, mult anterior votului, am primit un mesaj cel puțin ciudat de la dl Nistor: mă felicita, în batjocură, că voi vota moțiunea, ca de-altfel și pe dl Heiuș. Pentru că nici prin cap nu mi-a trecut să votez pe dos intenţionat, iar dacă ai convingerea că ai făcut ce trebuie, doar probe temeinice ți-o pot înlătura. Am crezut că am votat corect, lucru confirmat, după vot, și de către reprezentantul PNL care a urmărit votul, precum și de către Premier, care a declarat că s-au adunat toate voturile pe care le aștepta… Cer iertare tuturor oamenilor care au încredere în mine și a căror încredere am pus-o la încercare! Le mulțumesc celor care mă susțin! Prieteni, vă asigur de un lucru: ACCEPT CĂ POT GREȘI, mai ales că injuriile și rânjetele batjocoritoare ale dăncililor lui Dragnea, felul incalificabil în care ne jignesc pe toți, echipa guvernamentală și pe Ludovic Orban, care s-a dovedit un adevărat om de stat, nu te lasă netulburat și slăbesc puterea de concentrare în împrejurări ca aceasta, a moțiunii. DAR TICĂLOȘII CA TRECEREA ÎN TABĂRA PSD SAU ÎNȚELEGERI CU EI, NU AM FĂCUT ȘI NU VOI FACE NICIODATĂ!”, explică senatorul Carmen Hărău.

 

Încă o dată pe contrasens

 

La votul cu bile (oarecum secret) pot să apară explicaţii, speculaţii şi justificări, dar lucrurile devin limpezi la votul electronic, acolo unde senatorul PNL de Hunedoara a fost tot pe contrasens. Carmen Hărău este singura penelistă care a votat, luni – 3 februarie 2020,  împotriva deciziei luate de Guvernul Orban în privinţa amânării până în luna august a proiectului PSD de dublare a alocaţiilor pentru copii. Senatul a respins Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului PNL cu voturile senatorilor PSD, USR, PMP, UDMR, plus Carmen Hărău (Proiectul merge la Camera Deputaţilor care este cameră decizională, n. red.). Carmen Hărău este la al doilea mandat de parlamentar ca membru al PNL Hunedoara. Deşi a „radiat” din fişa sa biografică experienţa politică în social-democraţie, Hărău a candidat şi pe listele partidului condus de Ion Iliescu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani