PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg

Organizația Județeană PLUS Hunedoara va intra în cursa electorală pentru Primăria Hațeg cu un candidat propriu.

Adrian Botca va candida la alegerile locale din acest an pentru mandatul de primar al Hațegului, după ce Biroul județean al PLUS Hunedoara i-a acordat votul de susținere. Potrivit PLUS Hunedoara, Adrian Botca este de profesie inginer și lucrează în mediul privat, având experiență în management și marketing pentru companii mari din România.

Adrian Botca a fost reprezentantul comunității de afaceri în Consiliul de Administrație al Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Hațeg și s-a implicat în asociații cu scop caritabil și pentru dezvoltare din zonă.

Principalele sale obiective din programul politic pentru Hațeg vizează dezvoltarea infrastructurii locale și de transport zonal, a capacității administrative și a serviciilor publice, dezvoltarea urbană durabilă și protejarea mediului, încurajarea şi susţinerea societăţii civile în implicarea dezvoltării locale și măsuri în sănătate, educație, sport și cultură.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara