PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg

Organizația Județeană PLUS Hunedoara va intra în cursa electorală pentru Primăria Hațeg cu un candidat propriu.

Adrian Botca va candida la alegerile locale din acest an pentru mandatul de primar al Hațegului, după ce Biroul județean al PLUS Hunedoara i-a acordat votul de susținere. Potrivit PLUS Hunedoara, Adrian Botca este de profesie inginer și lucrează în mediul privat, având experiență în management și marketing pentru companii mari din România.

Adrian Botca a fost reprezentantul comunității de afaceri în Consiliul de Administrație al Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Hațeg și s-a implicat în asociații cu scop caritabil și pentru dezvoltare din zonă.

Principalele sale obiective din programul politic pentru Hațeg vizează dezvoltarea infrastructurii locale și de transport zonal, a capacității administrative și a serviciilor publice, dezvoltarea urbană durabilă și protejarea mediului, încurajarea şi susţinerea societăţii civile în implicarea dezvoltării locale și măsuri în sănătate, educație, sport și cultură.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani