PENTRU CĂ LUI NU-I TRECE NIMIC PRIN MINTE, Sorin Marica promite să facă „tot ce vă trece prin cap”

Candidatul PSD pentru colegiul nr. 3, Sorin Marica s-a lansat într-o serie de promisiuni de-o stupiditate remarcabilă. Pesedistul a început binişor, promiţând virşli şi bere, după care a rămas în criză de idei. Şi pentru că nu-i mai venea în minte nimic bun pentru locuitorii colegiului, le-a spus-o de la obraz: o să facem „tot ce vă trece prin cap”

MAIN

Fabuloasa declaraţie publică a primarului pesedist de comună a fost săvârşită pe scena aranjată lângă casa de cultură din Călan, duminică 11 mai, la mitingul electoral cu simpatizanţi PSD aduşi din tot judeţul. Atunci Sorin Marica a vorbit puţin, da’ rău…

„Pesedistul când promite şi când minte n-are minte”  (folclor contemporan)

Pesedistul este dispus să promită orice – dar absolut orice – pentru a ajunge deputat. Din dorinţa straşnică de a ajunge la Casa Poporului şi lipsa de idei a candidatului PSD Sorin Marica a ieşit un amestec năucitor de cuvinte pe măsura omului de tip nou, socialist de PSD. Iată cu ce poate fi de folos Sorin Marica în Parlamentul României, un parlament şi aşa peste măsură de obez:

„Vă promit că o să ne distrăm împreună. Ştiu că tinerilor le place sportul. O să facem tot felul de trăsnăi la stadion, tot ce vă trece prin cap. O să mă întâlnesc de fiecare dată cu pensionarii. Să mă iertaţi, dar o să aduc un virşlu de la Sălaşu. Domnul primar o să ne dea o sală: o să bem o bere împreună. O să facem tot ce credeţi dumneavoastră că e mai bine. Sigur că da, foarte mult înseamnă o vorbă bună: o să fiu mereu în mijlocul dumneavoastră”, a cuvântat Sorin Marica, candidatul PSD, la mitingul electoral de la Călan.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni