PENTRU CĂ LUI NU-I TRECE NIMIC PRIN MINTE, Sorin Marica promite să facă „tot ce vă trece prin cap”

Candidatul PSD pentru colegiul nr. 3, Sorin Marica s-a lansat într-o serie de promisiuni de-o stupiditate remarcabilă. Pesedistul a început binişor, promiţând virşli şi bere, după care a rămas în criză de idei. Şi pentru că nu-i mai venea în minte nimic bun pentru locuitorii colegiului, le-a spus-o de la obraz: o să facem „tot ce vă trece prin cap”

MAIN

Fabuloasa declaraţie publică a primarului pesedist de comună a fost săvârşită pe scena aranjată lângă casa de cultură din Călan, duminică 11 mai, la mitingul electoral cu simpatizanţi PSD aduşi din tot judeţul. Atunci Sorin Marica a vorbit puţin, da’ rău…

„Pesedistul când promite şi când minte n-are minte”  (folclor contemporan)

Pesedistul este dispus să promită orice – dar absolut orice – pentru a ajunge deputat. Din dorinţa straşnică de a ajunge la Casa Poporului şi lipsa de idei a candidatului PSD Sorin Marica a ieşit un amestec năucitor de cuvinte pe măsura omului de tip nou, socialist de PSD. Iată cu ce poate fi de folos Sorin Marica în Parlamentul României, un parlament şi aşa peste măsură de obez:

„Vă promit că o să ne distrăm împreună. Ştiu că tinerilor le place sportul. O să facem tot felul de trăsnăi la stadion, tot ce vă trece prin cap. O să mă întâlnesc de fiecare dată cu pensionarii. Să mă iertaţi, dar o să aduc un virşlu de la Sălaşu. Domnul primar o să ne dea o sală: o să bem o bere împreună. O să facem tot ce credeţi dumneavoastră că e mai bine. Sigur că da, foarte mult înseamnă o vorbă bună: o să fiu mereu în mijlocul dumneavoastră”, a cuvântat Sorin Marica, candidatul PSD, la mitingul electoral de la Călan.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva