PE MOTIV DE EUROVISION, Ponta le-a tras „clapa” pesediştilor adunaţi din tot judeţul la Călan

Premierul nu a mai venit la mitingul electoral din oraşul Călan, unde era aşteptat ieri de câteva sute de social-democraţi din tot judeţul. De la Guvern au participat Liviu Dragnea, Daniel Constantin şi Constantin Niţă, alături de câţiva secretari de stat. De asemenea, au urcat pe scenă parlamentari ai alianţei PSD-PC-UNPR, primari şi candidatul pentru colegiul nr.3 Sorin Marica

ponta calan

Aşteptat cu interes de sutele de pesediştii din judeţul Hunedoara, premierul Victor Ponta nu a mai ajuns la Călan pentru că fusese în noaptea de dinaintea mitingului electoral la festivalul Eurovision de la Copenhaga.

Angajamentele liderilor PSD

Prima oprire a staff-ului de campanie PSD în judeţul Hunedoara s-a produs la Haţeg, unde Liviu Dragnea şi-a băgat primarii hunedoreni ai partidului într-o şedinţă „cu uşile închise” la sediul primăriei.

Liderii PSD şi-au făcut apariţia pe scena amenajată lângă casa de cultură de la Călan în jurul orei 14:45, după ce atmosfera fusese „încălzită” de cântăreţi de muzică populară şi ansambluri folclorice. Cei mai înfocaţi suporteri PSD au fost din Valea Jiului, ceea ce l-a şi determinat pe Liviu Dragnea să spună că mesajul lui ar putea fi auzit „dacă mă va lăsa galeria de la Vulcan să vorbesc”.  Candidatul PSD, Sorin Marica, a promis că va fi în fiecare săptămână prezent la Călan, dacă va fi ales parlamentar, iar Liviu Dragnea s-a angajat să creeze locuri de muncă. „Acest colegiu (nr.3,) nu a fost câştigat de PNL sau PSD, ci de USL (în alegerile din 2012, n.r.). Eu cred că alianţa PSD-PC-UNPR are forţa necesară, are şi încrederea din partea populaţiei pentru a putea câştiga acest colegiu. Eu sunt foarte încrezător – am vorbit şi cu colegii – şi cred că acest colegiu merită să-şi schimbe, după trei mandate, culoarea politică a parlamentarului”, a mai spus Dragnea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara