O mocăniță pentru județul Hunedoara

221

„Un gând nu îmi dă pace de o vreme încoace. Și e în legătură cu județul Hunedoara. E nevoie de câteva investiții care să stimuleze dezvoltarea pe orizontală a altor afaceri. Acesta este rolul unei administrații, să implementeze proiecte care ajută la apariția și creșterea activităților economice”, scrie Mircea Moloț, liderul ALDE Hunedoara, pe pagina sa de Facebook.

„Propun dezbaterii publice oportunitatea realizării unui traseu de mocăniță care să unească unele dintre obiectivele emblemă ale acestui județ. Așadar, aș vedea construirea unei cale ferate înguste care să unească Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Castelul de la Hunedoara, Cetatea Devei și Sarmizegetusa Regia. Mai mult, de-a lungul acesteia să se construiască pistă de biciclete.

Un asemenea efort va avea ca efect stimularea turismului și cicloturismului în județul Hunedoara, realizarea de locuri de muncă și apariția de noi afaceri.

Acesta va fi unul dintre punctele mele prioritare în perioada următoare”

Mircea Ioan Moloț, președinte ALDE Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
One thought on “O mocăniță pentru județul Hunedoara

  1. Gheorghe

    A fost „sef” in Consiliul Judetean ,si ce a facut ? Vine iar campania electorala ? Daca tot e in tema sa faca un busines plan cu un leu plus , si sa vada situatia juridica a terenului ,si hunedorenii sustin cu toata taria . Demagogie ieftina ! 🙁

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.