O mocăniță pentru județul Hunedoara

„Un gând nu îmi dă pace de o vreme încoace. Și e în legătură cu județul Hunedoara. E nevoie de câteva investiții care să stimuleze dezvoltarea pe orizontală a altor afaceri. Acesta este rolul unei administrații, să implementeze proiecte care ajută la apariția și creșterea activităților economice”, scrie Mircea Moloț, liderul ALDE Hunedoara, pe pagina sa de Facebook.

„Propun dezbaterii publice oportunitatea realizării unui traseu de mocăniță care să unească unele dintre obiectivele emblemă ale acestui județ. Așadar, aș vedea construirea unei cale ferate înguste care să unească Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Castelul de la Hunedoara, Cetatea Devei și Sarmizegetusa Regia. Mai mult, de-a lungul acesteia să se construiască pistă de biciclete.

Un asemenea efort va avea ca efect stimularea turismului și cicloturismului în județul Hunedoara, realizarea de locuri de muncă și apariția de noi afaceri.

Acesta va fi unul dintre punctele mele prioritare în perioada următoare”

Mircea Ioan Moloț, președinte ALDE Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “O mocăniță pentru județul Hunedoara

  1. Gheorghe

    A fost “sef” in Consiliul Judetean ,si ce a facut ? Vine iar campania electorala ? Daca tot e in tema sa faca un busines plan cu un leu plus , si sa vada situatia juridica a terenului ,si hunedorenii sustin cu toata taria . Demagogie ieftina ! 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi